Home celebs ‘Caitlyn Jenner trouwt deze zomer met 21-jarige vriendin’

‘Caitlyn Jenner trouwt deze zomer met 21-jarige vriendin’

Dochters Kylie en Kendall zouden alvast not amused zijn met het nieuws.

Caitlyn Jenner – voorheen Bruce Jenner – zou deze zomer haar jawoord geven aan vriendin Sophia Hutchins. ‘Caitlyn en Sophia zijn soulmates en Caitlyn wil de rest van haar leven met Sophia doorbrengen’, vertelde een bron aan Radar Online. Klein detail: tussen de 21-jarige Sophia en 68-jarige Caitlyn zit een leeftijdsverschil van bijna 50 (!) jaar.

Caitlyn Jenner (68) zou verloofd zijn met haar vriendin sinds 6 maanden, Sophia Hutchins. Hoe de ex van Kris Jenner en de 21-jarige studente aan Pepperdine University in Malibu elkaar ontmoetten, is niet bekend. Wél weet een bron dichtbij het koppel dat de liefde tussen de twee bijzonder groot is.

‘Sophia is de enige persoon op wie Caitlyn kan rekenen’

Zo groot zelfs dat Caitlyn deze zomer met Sophia, die net als Caitlyn werd geboren als man en nu als vrouw door het leven gaat, in het huwelijksbootje zou willen stappen. ‘Caitlyn wil de rest van haar leven met Sophia doorbrengen’, wist een bron te vertellen aan Radar Online.

Ze verloor haar support system toen ze ruzie kreeg met haar familie vanwege haar coming-out als transgender en dezer dagen heeft ze het gevoel dat Sophia de enige persoon is op wie ze kan rekenen.’

Caitlyn en Sophia op de Glaad Media Awards in Los Angeles op 12 Apr 2018.

De woordvoerder van Jenner reageerde intussen op de roddel en ontkent in alle talen dat ze verloofd is met Hutchins.

Moest het ooit zover zijn, is de kans klein dat Kylie (20) en Kendall (22) Jenner, haar dochters met ex Kris Jenner, aanwezig zullen zijn op de bruiloft. ‘Ze hebben van vrienden gehoord dat Caitlyn een relatie heeft met Sophia en dat vinden ze allesbehalve leuk. Sophia is even oud als zij!’, aldus een bron.

Vierde keer, goede keer?

Caitlyn – toen nog Bruce – trouwde in haar leven reeds drie keer. Het eerste huwelijk was met Chrystie Scott van 1972 tot 1981 met wie hij twee kinderen kreeg, zoon Burton en dochter Cassandra.

Nog geen week nadat de scheiding officieel was, stapte Bruce in het huwelijksbootje met actrice Linda Thompson in Hawaï. Samen hebben ze twee zonen, Brandon en Brody (die laatste ken je misschien nog van de realityreeks ‘The Hills’). Bruce en Linda’s huwelijk liep in 1986 op de klippen.

Kris en Bruce Jenner op een evenement voor het goede doel in Hawaï in 1998.

Na een relatie van 5 maanden gaf Bruce in 1991 z’n jawoord aan Kris Kardashian met wie hij dochters Kendall en Kylie verwelkomde. Door hun huwelijk werd Bruce officieel stiefvader van Kourtney, Kim, Khloé en Robert, Kris Jenners kinderen met de overleden Robert Kardashian. Bruce en Kris gingen uit elkaar in 2013.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.