Home celebs Bradley Cooper over zijn ‘verloving’ met Amy Schumer

Bradley Cooper over zijn ‘verloving’ met Amy Schumer

Cute!

Reporters
Het regent hottie-verlovingen deze week. Na Leonardo DiCaprio blijkt ook Bradley Cooper nu héél erg bezet, en wel met onze nieuwste Hollywoodfavoriet Amy Schumer. Of toch niet helemaal?

Het was Amy zelf die afgelopen weekend tijdens de Amerikaanse talkshow Saturday Night Live haar fake (oooeeeefff!verloving met hottie Bradley Cooper aan de wereld bekendmaakte en dus besloot Mr. Cooper ook niet langer te zwijgen over hun passionele romance.

"Ik dacht dat onze verloving een geheim bleef," vertelt hij aan Access Hollywood. "Maar Amy besloot om het met de wereld te delen. Het voelt goed. Ik ken haar amper, maar ik zei 'Yeah, let's do it'. Ik stuurde haar daarna een bericht, ik vond het écht hilarisch." Voor Amy was Bradley altijd al een bron voor komische performances. "Ik herinner me nog wanneer ik haar ontmoette en ze tijdens een talkshow een verhaal verzon over hoe ik haar negeerde," vertelt hij. Cute, zelfs Bradley Cooper en Amy Schumer flirten zoals tieners!

Wij doen alvast een schietgebedje voor een uitnodiging. En als die achterwege blijft, verwachten we op z'n minst een aftermovie met bestie Jennifer Lawrence als maid of honor, of course!

Bekijk hier Amy Schumer's monoloog in Saturday Night Live:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.