Home celebs YAAAY: Bon Jovi zal ons hart sneller doen slaan op TW Classic

YAAAY: Bon Jovi zal ons hart sneller doen slaan op TW Classic

'It's my liiiiiiiife!'

©Photo News

TW Classic maakte de headliner bekend voor volgend jaar en onze maandag werd in één klap een stuk leuker! Niemand minder dan ons jeugdidool Jon Bon Jovi zal volgende zomer de wei platspelen.

Het is alweer zeven jaar geleden dat we Jon Bon Jovi nog eens in ons Belgenlandje mochten verwelkomen. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in, want ons jeugdidool van vroeger zal op 14 juli 2019 de wei van TW Classic in vuur en vlam zetten. De rockheld is namelijk de headliner op de affiche voor volgend jaar.

Tandpastasmile

Bon Jovi scoorde in de jaren 90 tal van hits waaronder ‘Always’, ‘Bed of Roses’, ‘You Give Love a Bad Name’ en ‘It’s My Life’. Zijn goede looks – lees lange haren en tandpastasmile – en unieke stem bezorgden hem wereldfaam. Zijn poster hing op de muur in vele slaapkamers – inclusief die van ons – en nu kunnen we de man nog een keertje live aan het werk zien.

We ruilen met veel plezier onze chille zondag in voor een stevig feestje op 14 juli in het Festivalpark. De lyrics van de meeste liedjes kunnen we nog zonder moeite luidkeels meekwelen en we kunnen jullie verklappen dat hij zoals de meeste mannen alleen nog maar knapper is geworden met de jaren.

Tickets voor TW Classic zijn vanaf deze vrijdag 2 november te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een ticket voor een volledige dag kost 92 euro, en daarvoor krijg je natuurlijk nog een pak andere artiesten te zien én vooral te horen zoals John Fogerty. Om alvast een beetje in de sfeer te raken, een van zijn grootste hits:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.