https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs GET THE PARTY STARTED: Pink komt volgend jaar naar Rock Werchter

GET THE PARTY STARTED: Pink komt volgend jaar naar Rock Werchter

Pink
Instagram: pink

De zomer is nog maar net voorbij of wij verlangen al opnieuw naar de maand juni. En daar is Rock Werchter voor een groot deel verantwoordelijk voor. Het festival heeft namelijk net een van zijn headliners bekendgemaakt en niemand minder dan Pink zal er in 2019 de festivalweide onveilig maken.

Geef maar niet al je geld uit aan kerstcadeaus, want je zal je centjes nog zelf kunnen gebruiken. Fans van Pink kunnen namelijk maar beter beginnen sparen voor een ticketje voor Rock Werchter. Op donderdag 27 juni staat de zangeres er namelijk op het podium.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar optreden op de Werchterse festivalweide is een onderdeel van haar Beautiful Trauma Tour. Vanaf maart trekt de zangeres door de Verenigde Staten en in de zomermaanden reist Pink ook Europa af. Zo zal ze onder meer optreden in Amsterdam, Londen en Berlijn.

Een concert in ons land stond aanvankelijk niet op de planning, maar dankzij de organisatie van Rock Werchter komt hier dus gelukkig verandering in. Het festival gaat dit jaar door van 27 juni tot en met 30 juni. De ticketverkoop gaat volgende week, op vrijdag 26 oktober, om 9u00 van start.

Lees ook: