Home celebs OHLA: zo ziet Blake Lively’s love interest uit ‘The Sisterhood of the...

OHLA: zo ziet Blake Lively’s love interest uit ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’ er vandaag uit

Herinner jij je coach Eric van op Bridgets voetbalkamp in Mexico nog?

Toen wij anno 2005 ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’ in de bioscoop zagen, begrepen wij he-le-maal waarom Bridget (Blake Lively) tijdens het voetbalkamp in Mexico meer oog had voor haar coach Eric dan voor de bal. Blijkt nu dat acteur Mike Vogel (38) er met de jaren alleen maar knapper op werd.

Tibby had Brian, Lena was samen met Kostas en Bridget (Lively) werd tijdens haar voetbalkamp in Mexico smoorverliefd op de blonde coach Eric (Vogel). Hoewel ze speciaal voor hem ontsnapte om ‘m uit z’n tent te lokken met een sensuele dans, was de zomerliefde van korte duur. Gelukkig was hij wel zo lief om de jeansbroek waarvan sprake in de filmtitel terug te brengen nadat Bridget die vergat in Mexico.

Nieuwe reeks van de makers van ‘Homeland’

Hoewel Mike Vogel voor eeuwig in ons geheugen gegrift zal staan als Eric, heeft de intussen 38-jarige acteur al die jaren niet stilgezeten. Zo zag je hem onder meer in de komedie ‘Rumor Has It…‘ met Jennifer Aniston (2005), in sciencefictionthriller ‘Cloverfield‘ (2008) en in ‘The Help‘ naast Emma Stone (2011).

Binnenkort is hij te zien in ‘The Brave‘ op NBC, een nieuwe serie van de makers van ‘Homeland‘. In ‘The Brave’ geeft Vogel gestalte aan Adam Dalton, de kapitein van een undercover special operations team dat deel uitmaakt van het Amerikaanse leger.

Om de reeks te promoten, verscheen Vogel onlangs op de rode loper samen met zijn tegenspeelster Anne Heche. En dat zag er ongeveer zo uit:

Vogel trouwde in 2003 met ene Courtney, een voormalig fotomodel. Het koppel heeft samen drie kinderen: Cassy Renee (10), Charlee B. (8) en Gabriel James (4). Coach Eric woont met zijn gezin in Nashville (Tennessee) en heeft een mopshond Olivia en twee paarden, Mr. Benjamin Buttons en Mr. Ghost.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.