Home celebs Beyoncé en Jay Z: scheiden of tweede kindje op komst?

Beyoncé en Jay Z: scheiden of tweede kindje op komst?

Wij hopen op het tweede...

Reporters
De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Gaan Beyoncé en Jay Z scheiden of krijgt Blue Ivy er binnenkort een broertje of zusje bij? Het koppel laat de roddels duidelijk niet aan hun hart komen.

De afgelopen dagen kon je overal geruchten lezen over een mogelijke scheiding tussen Beyoncé en Jay Z. Jay zou zijn vrouw verschillende keren bedrogen hebben met onder andere Rita Ora en Rihanna. De zangeres zou ook verschillende sms’jes van hem gelezen hebben waar ze niet zo blij mee was. Het is ook niet de eerste keer dat dergelijke geruchten de ronde doen…

Als we een insider mogen geloven, is er geen vuiltje aan de lucht. Het koppel wil namelijk graag nog een tweede kindje. Wie weet krijgt Blue Ivy er binnenkort dus een zusje of broertje bij. Welk verhaal ook klopt, de twee trekken zich weinig aan van de roddels en genieten momenteel van een rustgevende vakantie in Italië.

Beyoncé en Jay Z

Beyoncé en Jay Z zijn niet de enige die te maken krijgen met roddels en geruchten. Blijkbaar is Kate Middleton opnieuw in verwachting en zou ook Khloe Kardashian zwanger zijn. Wie binnenkort echt papa mag worden, is Mark Zuckerberg. Dit liet hij zelf weten op Facebook.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.