Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Is het al tijd voor baby nr. 3?

Is Kate Middleton opnieuw zwanger?

Vier maanden geleden kreeg Kate haar tweede kindje. Toch zou de vrouw van prins William opnieuw zwanger zijn. Dit schrijft Star magazine. Krijgen George en Charlotte er straks een broertje of zusje bij?

Nu royal baby nr.3 op komst is, zou ze het van koningin Elizabeth rustig aan mogen doen. Volgens een bron zit ze in de eerste maanden van haar zwangerschap en zou ze uitgerekend zijn voor april volgend jaar. Met een beetje geluk zouden we rond de feestdagen een buikje kunnen zien. Al kan dat ook van een extra dessertje komen natuurlijk.

 

Bovendien zou er een insider van het koninklijk paleis gesproken hebben met Hollywood Life. Volgens de bron wil Kate Middleton graag een derde kindje voor haar 35ste. Als we de bron mogen geloven staat er zelfs nog een vierde kindje op de planning.

 

Toch moeten we dit gerucht met een korreltje zout nemen. Het is niet de eerste keer dat er een gerucht de ronde doet dat Kate Middleton in verwachting zou zijn. Bij haar vorige zwangerschap werd er bijvoorbeeld geschreven dat het om een tweeling zou gaan.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '