Home celebs Beyoncé en Eminem maken prachtige nieuwe song samen

Beyoncé en Eminem maken prachtige nieuwe song samen

'I walk on water, but I ain't no Jesus.'

Isopix

Milk Inc. had al een ‘Walk On Water’, en nu lopen ook Beyoncé en Eminem een mooi stukje op water. De samenwerking wordt sowieso een dikke hit.

Het gaat om een heel rustig liedje waarin de prachtige stem van Beyoncé mooi verweefd is met de stoere rap van Eminem. Beide grote artiesten stellen zich bijzonder kwetsbaar op en laten met deze plaat in hun ziel kijken. ‘I’m only human, just like you’, zingt Beyoncé. De lyrics gaan over hoe ook zij onzeker is op sommige momenten.

Bang

Ze hebben miljoenen fans en worden over de hele wereld geprezen om hun uitzonderlijke talent, maar toch zijn ze bang dat ze hun miljoenen volgers zullen teleurstellen. ‘Making my mistakes, oh, if you only knew. I don’t think you should believe in me the way you do ’cause I’m terrified to let you down’, klinkt Beyoncé nederig.

Goden

Jongeren kijken op naar grote sterren als Beyoncé en Eminem; het zijn hun goden die werkelijk alles kunnen verwezenlijken. Deze single zet hen even opnieuw met beide voetjes op de grond, naast dat voetstuk waar we hen constant op plaatsen. ‘If I walked on water, I would drown’, aldus Beyoncé.

Dikke hit

Het zachte liedje en de emotionele tekst raken ons, en de boodschap blijft hangen. We zijn er zeker van dat het een dikke hit wordt en dat we het nog vaak zullen horen op allerlei kerstfeestjes.

Luister en oordeel zelf maar:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: