Home celebs Bevestigde de oom van Hailey Baldwin zonet dat ze wél getrouwd is...

Bevestigde de oom van Hailey Baldwin zonet dat ze wél getrouwd is met Justin Bieber?

Alec Baldwin had gisteren wat te vertellen op de rode loper van de Emmy Awards.

Justin en Hailey
Photonews

Vorige week vrijdag schreven ze bij People dat Justin Bieber en Hailey Baldwin in het huwelijksbootje gestapt waren. Niet veel later liet de blondine via Twitter weten dat ze nog niet getrouwd was, maar haar oom, Alec Baldwin, zegt nu iets helemaal anders…

Bij People wisten ze ons vorige week te vertellen dat Justin en Hailey gespot waren bij een rechtbank in New York. Vermoedelijk zouden de twee hier voor de wet getrouwd zijn. Het nieuws ging meteen de hele wereld rond en iedereen begon het paar te feliciteren. Alleen kwamen alle gelukswensen iets te vroeg volgens de toekomstige mevrouw Bieber. ‘Ik begrijp waar alle speculaties vandaan komen, maar ik ben nog niet getrouwd’, liet ze aan haar volgers weten op Twitter.

Wat even vreemd is dat het model de tweet niet veel later verwijderde. Om alles nog wat ingewikkelder te maken, heeft nu ook haar oom Alec Baldwin zich uitgesproken over de situatie. De acteur was gisterenavond aanwezig op de Emmy Awards. ‘Ze zijn getrouwd, maar ik weet ook niet wat er allemaal aan de hand is’, klonk het gisteren op de rode loper.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.