Home celebs TELEVISIETIP: Bartel Van Riet trekt opnieuw wildernis in voor ‘Bartel in het...

TELEVISIETIP: Bartel Van Riet trekt opnieuw wildernis in voor ‘Bartel in het Wild’

Op zijn eerste reis neemt hij Jani Kazaltzis en Imke Courtois mee.

Bartel in het Wild
© VIER

Yesss, er komt een nieuw seizoen van ‘Bartel in het Wild‘. Tijdens dit programma probeert Bartel samen met twee andere bekende Vlamingen te overleven in de wildernis. Jani Kazaltzis en Imke Courtois zijn de eerste slachtoffers van dienst. Wij kijken nu al uit naar het moment waarop Jani zijn luxeproducten mag inleveren.

Bartel Van Riet heeft opnieuw 12 bekende Vlamingen gevonden die met hem op reis willen gaan voor zijn programma ‘Bartel in het Wild‘. Samen met deze 6 – verrassende – duo’s probeert hij gedurende 72 uur te overleven in een stukje natuur zonder een gepakte koffer van 23 kilogram.

Back to basics

De bekende Vlamingen moeten voor hun reis afscheid nemen van al hun luxeproducten. Ze nemen enkel en alleen een kleine rugzak met enkele basics mee. Voor de eerste aflevering vliegt Bartel met Imke Courtois en Jani Kazaltzis naar het vergeten en bloedhete eiland Panama.

Imke mag als eerste op haar tanden bijten, want zij kampt met serieuze vliegangst. Maar of Jani 72 uur zonder zijn smartphone kan leven, is ook nog maar de vraag. Wanneer het nieuwe seizoen van ‘Bartel in het Wild’ op VIER verschijnt, is nog niet bekend.

We zijn weer den hof af #bartelinhetwild #warm #marokko

A post shared by bartelvanriet (@bartelvanriet) on

Heb je nu al nood aan een portie Bartel? Wil jij weten hoe Bart Kaëll onder enkele rotsen heeft geslapen? Of wil jij Tatyana Beloy nog eens zien bibberen in Zweden? Dan heb je geluk, want op de site van VIER kan je alle afleveringen van het eerste seizoen herbekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.