Home Lifestyle ZE ZIJN ER: deze koppels gaan vanaf 1 februari de ultieme relatietest...

ZE ZIJN ER: deze koppels gaan vanaf 1 februari de ultieme relatietest aan in ‘Temptation Island’

De West-Vlaamse Kevin bedroog zijn Megan al vijf keer. Zij nam wraak door zelf vreemd te gaan. Klinkt veelbelovend, niet?

koppels Temptation Island
© VIJF

VIJF serveerde zonet de ‘Temptation Island‘-hoofdschotel: de namen, foto’s en verhalen van de vier koppels die na seizoenen vol bedrog toch nog goedgelovig genoeg waren om zich in te schrijven voor de ultieme relatietest. ‘Ik ben er zeker van dat er niets zal gebeuren’, klinkt het. Hmm, wanneer hebben we dat eerder gehoord?

1 / 6
Megan (18) & Kevin (22) uit Oostende
Deborah (25) & Tim (30) uit Aalst
Jeremy (23) & Vanessa (23) uit Schiedam
Mezdi (20) & Daniëlle (20) uit Groningen
Groep vrouwen
Groep mannen
Megan (18) & Kevin (22) uit Oostende
Megan (18) & Kevin (22) uit Oostende

Laten we beginnen met de hoofdvogels: Megan en Kevin. In het jaartje dat de twee elkaar kennen, slaagde Kevin er in zijn vriendin vijf keer te bedriegen. Maar Megans wraak was zoet, want zij ging op haar beurt vreemd wanneer ze zijn bedrog ontdekte. Nu ze quitte staan, leek het hen het perfecte moment om mee te doen aan ‘Temptation Island’. Ondanks het feit dat nachtraaf Kevin vaak niet laat weten waar hij is en niet altijd thuis komt naar zijn huismus Megan. We geven hem zo’n 24 uur. Optimistisch, toch?

Deborah (25) & Tim (30) uit Aalst
Deborah (25) & Tim (30) uit Aalst

Het verhaal van het tweede Vlaamse koppel Tim en Deborah, die elkaar drie jaar geleden leerden kennen, klinkt iets anders. Van bedrog is er tussen feestbeest/ex-playboy Tim en perfectionistische planner Deborah – volgens hun bio – nog niet geweest, maar het koppel ging wel al een tijd uit elkaar omwille van hun botsende karakters. Deborah is bovendien de typische koppelvrouw die er elk jaar bij moet zijn: zij die een heel specifieke lijst regels heeft opgesteld. De ‘armlengte afstand’ van Lize staat er niet tussen, maar Tim houdt wel best ten allen tijde zijn handjes boven het water in het zwembad.

Jeremy (23) & Vanessa (23) uit Schiedam
Jeremy (23) & Vanessa (23) uit Schiedam

Zes jaar zijn Vanessa en Jeremy samen, en toch kozen ze ervoor hun relatie op het spel te zetten op Temptation Island. Waarom? Omdat Jeremy moet bewijzen dat hij te vertrouwen is nadat Vanessa hem betrapte op het versturen van intieme berichtjes naar andere vrouwen. Havenoperator Jeremy zou bovendien niet goed over zijn gevoelens kunnen praten, wat zijn vriendin graag anders zou zien. Studente Vanessa is volgens haar vriend dan weer te bazig. Deze twee zouden weleens de nieuwe Regilio en Kirsten kunnen zijn, als je ‘t ons vraagt. Er moet toch één koppel ons geloof in de liefde staande houden, nee?

Mezdi (20) & Daniëlle (20) uit Groningen
Mezdi (20) & Daniëlle (20) uit Groningen

Na Kevin, zetten we ons geld op Mezdi. Ook deze stoere jongeman beging namelijk in het verleden al misstappen. Bovendien maken hij en Daniëlle veel ruzie, waarna ze elkaar dan een tijd niet zien en macho Mezdi weleens met andere meisjes durft kussen. Toch heeft haar vriend volgens rustige, begripvolle Daniëlle een hart van goud. Eerlijk gezegd: we zouden verbaasder zijn als we Mezdi in de eerste aflevering zien glimlachen dan wanneer we hem dan al vreemd zien gaan.

Groep vrouwen
Groep vrouwen

Groep mannen
Groep mannen

De eerste aflevering zal op donderdag 1 februari te zien zijn. Jawel, je ‘Temptation Island’-avondjes zullen een dagje moeten opschuiven, van woensdag naar donderdag.

Check hier al hoe verliefd en vol vertrouwen de koppels in het begin van het avontuur waren.


Check hier ook de verleidsters en de verleiders van dit jaar!