Home celebs Ashley Benson onder vuur door Halloweenkostuum

Ashley Benson onder vuur door Halloweenkostuum

De actrice heeft haar excuses aangeboden

Reporters
Ashley Benson, beter bekend als Hanna Marin uit Pretty Little Liars, kreeg het de afgelopen dagen zwaar te verduren nadat ze een foto van haar Halloweenkostuum op haar Instagramaccount deelde. Ze verwees naar Cecil de leeuw die onlangs werd doodgeschoten door een Amerikaanse tandarts.

Fans van de actrice waren niet blij met de omschrijving van haar kostuum, laat staan met het kostuum zelf. Een van de reacties klonk als volgt: ‘Hoe durf je te lachen met een onschuldige leeuw die werd doodgeschoten door zo’n onmenselijke daad’. Ashley (of haar management) heeft het bijschrift van haar foto nog aangepast, maar het was al te laat.
 

Ashley verontschuldigde zich later voor het incident. Bovendien gaat de actrice alle opbrengsten van de samenwerking doorstorten naar het World Wildlife Fund.
 

Cecil de leeuw werd doodgeschoten door de Amerikaanse tandarts Walter Palmer. Hij zou meer dan 50.000 dollar betaald hebben om het dier te mogen doden tijdens een illegale jachtpartij. Verschillende celebs kwamen in opstand na het voorval en lieten van zich horen op Twitter.

Zoek je zelf nog iets voor Halloween?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.