Home celebs BELUISTER: Ariana Grande rekent af met ex-vriendjes in nieuwste single ‘thank u,...

BELUISTER: Ariana Grande rekent af met ex-vriendjes in nieuwste single ‘thank u, next’

De 25-jarige popster lanceerde de single gisterenavond net voor ex-verloofde Pete Davidson te zien zou zijn in de sketchshow 'Saturday Night Live'.

© PHOTO NEWS

Gisterenavond verraste Ariana Grande (25) haar fanbase door uit het niets een nieuwe single te lanceren. Niet toevallig een half uur voor ex-verloofde Pete Davidson (24) te zien zou zijn in de sketchshow ‘Saturday Night Live’. In ‘thank u, next’ rekent ze af met haar ex-vriendjes, maar niet op de manier waarop je het zou verwachten.

Van Kelis‘ ‘Caught Out There’ tot ‘Since You’ve Been Gone’ van Kelly Clarkson: een mens kan de straten plaveien met haatdragende break-up songs. Liedjes waarin ex-geliefden worden bedankt, zijn echter minder dik gezaaid. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, moet Ariana Grande gedacht hebben.

De volgende, alstublieft

De 25-jarige popster bracht gisteren uit het niets de single ‘thank u, next’ uit waarin ze afrekent met niet alleen ex-verloofde Pete Davidson, maar ook wijlen Mac Miller, Ricky Alvarez en Big Sean.

In plaats van haar ex-geliefden met de grond gelijk te maken, bedankt Grande hen een voor een voor wat ze haar hebben geleerdOne taught me love / One taught me patience, klinkt het.

Links: Grande met Davidson in augustus op de MTV Video Music Awards. Rechts: Grande met Big Sean op de Grammy Awards in februari 2015.

Dat Grande haar relaties niet als mislukkingen ziet, maakt ze duidelijk in het stukje net voor het refrein: I’ve loved and I’ve lost / But that’s not what I see / So, look what I got / Look what you taught me.

Al lijkt de Amerikaans-Italiaans ster ook haar lesje te hebben geleerd. Iets in ons zegt dat Grande volgende keer iets langer zal wachten voor ze een ring aan haar vinger laat schuiven, getuige de volgende regel: One day I’ll walk down the aisle (…) Only wanna do it once, real bad / Gon’ make that shit last.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Davidson: ‘Niemand heeft zaken met onze breuk’

Afgelopen week zat het er nog bovenhands op tussen Grande en ex-verloofde Davidson nadat die laatste in een promofilmpje voor de sketchshow ‘Saturday Night Live’ over hun snelle verloving had gegrapt.

‘Voor iemand die beweert dat hij niet altijd het laatste nieuws wil zijn, klamp je je er wel heel erg aan vast’, sneerde ze in een intussen verwijderde tweet. ‘Thank u, next’ werd dan ook niet geheel toevallig exact een half uur voor de ‘SNL’-uitzending van gisterenavond gelanceerd.

Soms werkt het gewoon niet, en dat is oké.

Davidson gaf aan het eind van de uitzending een korte reactie. ‘Ik weet dat sommigen onder jullie nieuwsgierig zijn naar de breuk, maar eerlijk: niemand heeft er zaken mee. Soms werkt het gewoon niet, en dat is oké. Ze is een geweldige, sterke persoon en ik wens haar oprecht al het geluk van de wereld toe.

View this post on Instagram

♡ ?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Grande en Davidson waren amper enkele weken aan het daten toen ze in juni bekendmaakten dat ze zich verloofd hadden. Begin september stierf rapper Mac Miller, met wie Grande zo’n twee jaar samen was, aan een overdosis. Kort daarna was het over en uit tussen de popster en de komiek.

Nog meer Ariana: