Home celebs ‘Pitch Perfect’-actrice Anna Kendrick keert binnenkort weer terug naar het kleine scherm

‘Pitch Perfect’-actrice Anna Kendrick keert binnenkort weer terug naar het kleine scherm

Vorig jaar was ze samen met Blake Lively te zien in de film ‘A Simple Favor’

Getty

Het is al een tijdje stil rond Anna Kendrick. Vorig jaar was de actrice nog samen te zien met Blake Lively in de film ‘A Simple Favor’, maar sindsdien leek de brunette het iets kalmer aan te doen. Gelukkig hoeven fans haar niet veel langer te missen, want de leading lady van ‘Pitch Perfect’ speelt binnenkort mee in een romantische serie.

Romantische series en films zijn aan een comeback bezig. Kijk maar naar ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ en ‘The Perfect Date’. Een genre waar Anna Kendrick zelf ook niet vies van is. Naast muziek was er in ‘Pitch Perfect’ namelijk ook ruimte voor de nodige humor en romantiek.

Love Life

De brunette heeft daarom dan ook besloten om samen te werken met regisseur Paul Feig. Zo zal ze niet alleen mee regisseren, maar ook zelf meespelen in de serie ‘Love Life’. Het eerste seizoen bevat alvast tien afleveringen en staat helemaal in het teken van de liefde. Zo volgen we de reis van iemand zijn eerste liefde tot zijn laatste, en hoe deze mensen vormgeven wie we uiteindelijk zijn. Daarnaast staat er in elke aflevering een andere relatie centraal.

Wanneer de serie uitkomt (en of deze ook bij ons te zien zal zijn), is voorlopig nog niet bekend. Vermoedelijk is de release wel nog gepland voor dit jaar. Wij zijn alvast heel benieuwd!

Lees ook: