Home celebs ‘Pitch Perfect’-koppel Anna Camp en Skyler Astin zijn uit elkaar

‘Pitch Perfect’-koppel Anna Camp en Skyler Astin zijn uit elkaar

De twee waren nog geen drie jaar getrouwd.

Getty

‘Pitch Perfect’-acteurs Anna Camp en Skyler Astin hebben besloten uit elkaar te gaan. De twee gaven elkaar het jawoord in september 2016, maar gaan na een huwelijk van nog geen drie jaar elk hun eigen weg.

Na een huwelijk van iets meer dan twee jaar hebben Anna Camp en Skyler Astin besloten om uit elkaar te zijn. ‘We kunnen bevestigen dat we niet meer samen zijn en dat het een gemeenschappelijke beslissing was’, aldus het koppel tegen E! News. Verder vraagt het duo ook om privacy gedurende deze periode.

Stilte op sociale media

Voor fans van de acteurs was het misschien al een tijdje duidelijk dat het niet meer goed zat tussen de twee. Zo hebben ze sinds januari geen foto’s samen meer gepost. Ook volgen ze elkaar niet meer op Instagram.

Anna (36) en Skyler (31) leerden elkaar kennen in 2012 op de set van de eerste ‘Pitch Perfect’-film. Ze konden het vanaf het begin goed vinden met elkaar, maar aanvankelijk was hun relatie puur vriendschappelijk. Vier jaar later, in 2016, lieten ze weten dat ze verloofd waren om uiteindelijk in september van hetzelfde jaar elkaar het jawoord te geven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.