Home celebs Angelina Jolie’s entourage is ongerust: ‘Ze weegt nog maar 35 kilo’

Angelina Jolie’s entourage is ongerust: ‘Ze weegt nog maar 35 kilo’

De vechtscheiding met Brad Pitt eist zijn tol op haar lichaam.

De scheiding tussen Angelina Jolie (43) en Brad Pitt (54) verloopt bijzonder moeizaam. De twee kunnen het maar niet eens worden over de voogdij over hun kinderen waardoor de rechtszaak al een hele tijd aansleept. Jolie’s gezondheid lijkt flink te lijden onder de situatie. Volgens haar entourage heeft ze de afgelopen tijd opvallend veel gewicht verloren.

Volgens verschillende bronnen heeft Angelina Jolie het helemaal gehad met haar ex-man Brad Pitt. Ze wil kost wat kost de voogdij over hun kinderen Maddox, Zahara, Pax, Knox, Vivienne en Shiloh. Maar die onzekere situatie brengt heel wat stress met zich mee en dat uit zich op haar lichaam. Haar entourage maakt zich zorgen: ‘Ze eet bijna niets meer en weegt nu nog amper 35 kilo‘, klinkt het. ‘Angie is zowel op emotioneel als fysiek gebied een wrak, ze staat op de rand van een instorting. Ze is zo mager dat haar huid begint te verslappen en haar botten zouden kunnen breken. Ze heeft hulp nodig, en snel.’

Of de situatie zo zorgwekkend is als de bron beweert, is niet zeker. Wel beaamt een bekende dokter in Hollywood, Dr. Gabe Mirkin, dat de toestand van de actrice er alarmerend uitziet. ‘Er is bijna geen onderhuids vet meer te zien op haar armen of haar wangen en dat is zeer onrustbarend’, reageert hij op Hollywood Life. De arts benadrukt wel dat Angelina altijd al erg slank is geweest en de afgelopen tijd voornamelijk in verhullende kleding in het straatbeeld verscheen. De actrice zelf reageerde nog niet op de bezorgdheden van de bron.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.