Home celebs And she’s off! Joy Anna Thielemans vertrekt op langverwachte wereldreis

And she’s off! Joy Anna Thielemans vertrekt op langverwachte wereldreis

In tegenstelling tot wat velen dachten, is haar eerste bestemming allesbehalve warm of zonnig

Instagram: @joythielemans
Na haar vertrek bij succesreeks 'Thuis' nam Joy Anna Thielemans (24) zich voor om de wereld rond te reizen. 'Japan, Zuid-Afrika en Mexico staan al lang op mijn bucketlist', zei ze eerder in een interview. Maar de eerste bestemming in haar reisschema is allesbehalve warm of zonnig. 

Gisteren vertoefde de ex-'Thuis'-actrice nog met twee vrienden in Amsterdam, maar vandaag vertrok Joy Anna Thielemans naar een bestemming iets minder dicht bij huis. 

Samen met haar twee goede vrienden reisblogger Niel Van Herck en fotograaf Yannick De Pauw zal Thielemans de komende week doorheen Lapland reizen. 

'Niets houdt me hier nog tegen'

'Ik weet dat ik het nú moet doen, want ik ben nog jong, heb geen kinderen en ben ook niet getrouwd. Niets houdt me hier nog tegen en ik wil zo graag een stukje van de wereld zien', zei de 24-jarige actrice en socialmediawizard eerder over haar reisplannen na haar vertrek bij de Eén-soap 'Thuis'. 

'Ik ben van plan om in mijn eentje een wereldreis te maken. Ik zou heel graag naar Japan, Zuid-Afrika en Mexico reizen. Dat staat al lang op mijn bucketlist', vertelde ze toen ook nog. Maar eerst staat er dus #thejoyoflapland op het programma. 
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.