Home celebs AHA: zo verloor Victoria’s Secret Angel Gigi Hadid zo veel kilootjes

AHA: zo verloor Victoria’s Secret Angel Gigi Hadid zo veel kilootjes

Benieuwd naar Gigi's crashdieet?

Instagram: @gigihadid
Vorige week werd Gigi Hadid nog verkozen tot model van het jaar. Een meer dan terechte titel, waar mevrouw Zayn Malik ongetwijfeld hard voor heeft moeten knokken.

Wie het aandurfde om eerder deze maand de Victoria's Secret Angels te zien flaneren over de catwalk, had vast in het snuitje dat er heel wat kilootjes weggesmolten zijn rond het goddelijke lichaam van Gigi Hadid.

Het model van het jaar was naar onze bescheiden mening al bijzonder slank, maar daar was de castingdirecteur van kledingmerk Tommy Hilfiger het niet mee eens. Hij poneerde begin dit jaar dat Gigi voller was dan zijn gemiddelde model. Maar het is niet voor hem dat Gigi heel wat kilootjes verloor.

Auto-immuunziekte

Gigi beweert dat haar strakke lichaam niet het resultaat is van een strikt dieet en een streng sportprogramma, maar dat ze een auto-immuunziekte heeft die haar kilootjes wegvreet. Gigi zou lijden aan de ziekte van Hashimoto. Daardoor zou haar schildklier chronisch ontstoken zijn. Als resultaat daarvan heeft het model onder andere last van gewichtstoename, moeheid, een droge huid en constipatie.

Ik ben er veel gewicht door kwijtgeraakt. Voor Victoria's Secret wilde ik echt niet meer afvallen, integendeel. Het was moeilijk om wat meer spiermassa te kweken waar ik dat wilde.

Medicatie

Dankzij de medicatie die ze voor haar ziekte neemt, verminderen de symptomen van Gigi's ziekte. Haar zogezegde gewichtstoename lijken de pillen wel héél erg goed te compenseren. Gigi ervaart als bijwerking van de medicatie namelijk een flink gewichtsverlies.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on