Home celebs AHA: dit is Lauren Conrads ultieme tip voor de perfecte Instagramfeed

AHA: dit is Lauren Conrads ultieme tip voor de perfecte Instagramfeed

Geen Instagramfeed zo Pinterest perfect als die van de 33-jarige ex-realityster.

Lauren Conrad
© Getty

Als er een Instagramfeed is waar we stiekem stikjaloers op zijn, is het wel die van Lauren Conrad. De 33-jarige ex-realityster en jonge mama weet als geen ander hoe ze stijlvolle foto’s neemt, en daar heeft ze zo haar eigen trucjes voor.

Dat Lauren Conrad (33) stijl heeft, wisten we ten tijde van realityshows ‘Laguna Beach‘ en ‘The Hills al. Ook al is de blonde it-girl al een tijdje niet meer op televisie te zien, we kunnen haar doen en laten volgen via het socialmediaplatform Instagram.

Conrads feed is dan ook wat ‘Pinterest perfect’ wordt genoemd. Al geeft de jonge mama eerlijk toe dat ze daar zo haar eigen trucjes voor heeft. Haar ultieme tip? Enkel foto’s nemen bij natuurlijk daglicht. 

‘Je hoeft niet álles te delen’

‘Mijn foto’s hebben een zachte look en feel. Belangrijk daarbij is goede belichting. Ik neem de hele dag door foto’s, maar ik post maar een of twee keer per week omdat consistentie in een feed voor mij een must is. Je hoeft ook niet álles te delen’, aldus Lauren.

Ik houd van consistentie in een feed.

‘Als je doorheen mijn feed scrolt, zal je zien dat ik ’s avonds weleens een foto nam. Maar enkele jaren geleden ben ik daarmee gestopt. Zo goed als alle foto’s in mijn feed zijn genomen bij natuurlijk daglicht‘, onthulde ze aan de Amerikaanse lifestylewebsite Pop Sugar.

Bron: Pop Sugar

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.