Home celebs AHA: daarom neemt Emma Watson geen selfies meer met haar fans

AHA: daarom neemt Emma Watson geen selfies meer met haar fans

De 'Beauty and The Beast'-ster heeft er een goede reden voor

Belga Image
Wie een selfie heeft met Emma Watson, mag zijn beide handen kussen. Allereerst omdat je daar iedereen jaloers mee maakt, maar ook omdat Emma dat niet meer zal doen in haar vrije tijd. Dat heeft de actrice zelf verteld aan Vanity Fair. 

Emma Watson wil haar eigen veiligheid beschermen. De actrice heeft daarom besloten om niet meer op de foto te gaan met haar fans. 'Als iemand met mij op de foto gaat, dan staat die foto twee seconden later op internet. Zo kan iedereen zien waar ik ben. Tot op tien meter precies.' 

Iedereen weet dan met wie ik waar ben. 

Maar de 'Beauty and The Beast'-actrice staat nog wel altijd open voor enkele 'Harry Potter'-theorieën of gewoon voor een gezellige babbel met haar fans.

Liefdesleven

Emma Watson is ook iemand die haar werk en privé graag gescheiden wil houden. Daarom horen we haar bijna nooit praten over haar vriend. 'Ik wil vooral consequent zijn. Ik kan niet in een interview praten over de liefde van mijn leven en dan verwachten dat de paparazzi geen foto's nemen.' Daar heeft Emma duidelijk over nagedacht.

By the way, Emma verschijnt vanaf 22 maart ein-de-lijk als Belle op het witte doek. Nog exact drie weken wachten en dan kunnen we genieten van 'Beauty and the Beast'. Nog even geduld… 

via GIPHY

Bron: Vanity Fair

Lees ook: