Home celebs Adele stond afgelopen weekend op het podium in… een roze regenponcho

Adele stond afgelopen weekend op het podium in… een roze regenponcho

Instagram: omgtodd
Adele is momenteel op tournee in Nieuw-Zeeland, en fans van de zangeres krijgen duidelijk waar voor hun geld. Tijdens een vorig optreden bracht ze een wondermooi eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslag in Londen, en ook afgelopen zondag wist ze de aanwezige concertgangers te verbazen.

Nieuw-Zeeland wordt momenteel geteisterd door orkaan Debbie, maar Adele laat zich niet kennen door een beetje regen. Afgelopen zondag moest de zangeres optreden in het stadion in Auckland, en tijdens haar set begon het plots ontzettend hard te regenen. In het begin ging de zangeres gewoon door met performen, maar na een aantal nummers besloot ze om toch even backstage te gaan.
 

Niet om het optreden stil te leggen, maar om zich te beschermen tegen het gure weer. Enkele ogenblikken later stond de ‘Make You Feel My Love’-zangeres weer op het podium en had ze een roze regenponcho over haar prachtige glitterjurk aangetrokken. Vervolgens zong ze gewoon verder alsof er niets aan de hand was, en daar hebben wij ontzettend veel bewondering voor. 
 

 

Een bericht gedeeld door Mona Lee (@_mona.lee_) op

Nog meer lezen over Adele:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.