Home celebs 7 gebeurtenissen uit 2015 die je Bieber Fever perfect rechtvaardigen

7 gebeurtenissen uit 2015 die je Bieber Fever perfect rechtvaardigen

2015: het jaar waarin plots iedereen een belieber werd

Giphy
"Justin Bieber? Da's iets voor regelrechte bakvissen." Waar is de tijd dat we zulke uitspraken nog over onze onwetende lippen kregen. In 2015 veranderde onze houding tegenover Justin radicaal. Aanvankelijk verliep het nog wat stroef, maar nu kunnen we het eindelijk vol trots uitschreeuwen: WE BELIEB!

Wat antwoordt een mens als een niet-belieber zich luidop afvraagt waarom je opeens beliebt? Zeven gebeurtenissen die in 2015 plaatsvonden wisten ons om te toveren tot absolute beliebers. Hou je vast:

1. De beruchte Calvin Klein-campagne

Inzetten deden we het jaar al meteen goed dankzij Justins knappe lichaam in de Calvin Klein-campagne van vorig jaar. Of Photoshop er al dan niet aan te pas kwam, kan ons niet eens zoveel schelen. De (jaloerse?) parodieën schoten uiteraard weer als paddenstoelen uit de grond, maar de echte was, is en blijft om van te smullen.

2. De carpoolkaraokewagen van James Corden

In mei 2015 vergezelde Justin James Corden in zijn carpoolkaraokewagen tijdens 'The Late Late Show'. Justin kwam enorm sympathiek en down to earth over. Keuvelen over koetjes en kalfjes, dat zagen we hem voordien nooit doen.

Een half jaartje later was Justin opnieuw te vinden in James' auto. Samen 'Ironic' zingen, verkleedpartijtjes houden en over Justins Justinneke praten? Sounds like a plan.

3. Justin kan drummen

In september ontdekten we dat Justin niet enkel een engelenstemmetje en oogverblindende looks heeft, maar ook gigantisch goed kan drummen. Some people have it all.

4. Justinneke zag de buitenwereld

We willen heus niet onbeschaafd overkomen, maar deze konden we écht niet laten liggen. Wij – en jullie ongetwijfeld ook – trokken in oktober gigantische ogen toen we dankzij een schandalig nieuwsgierige paparazzo werden voorgesteld aan Justins lid. Not bad at all.

5. 'Purpose'

Biebs' nieuwste album 'Purpose' is simpelweg steengoed. Met schijven als 'Sorry', 'Love Yourself' en 'What Do You Mean' kan een mens niet anders dan belieben. En zijn akoestische versie van 'What Do You Mean'? Heerlijk.

6. Justin komt naar België

In december werd bekendgemaakt dat Biebs in oktober 2016 twee keer zal optreden in het Antwerpse Sportpaleis. Na het beluisteren van zijn nieuwste nummers, zat heel vrouwelijk vlaanderen op 17 december 2015 zenuwachtig op zijn klavier te tokkelen. Helaas waren de tickets op minder dan vijf minuten allemaal de deur uit.

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

7. De 859006825 dingen die we nog vergeten zijn

Jezelf schamen omdat je een belieber bent is zó 2014. We houden van Justin én van al zijn 52 tattoos.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.