https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs 10 celebs die hun vrouw bedrogen

10 celebs die hun vrouw bedrogen

Flair
Is een man ontrouw, dan zorgt dat meestal voor heel wat geroddel in het dorp of de vriendenkring. Maar begaan celebrity's zo'n misstap, dan halen ze meteen de internationale pers. Deze tien celebs bedrogen hun wederhelft.
1 / 10
Tony Parker
Tiger Woods
Ryan Phillippe
Marilyn Manson
Jude Law
Hugh Grant
Ethan Hawke
Brad Pitt
Ashton Kutcher
Eric Benet
Tony Parker
Tony Parker

Honderden sms'en had ze ontdekt. Nee, Tony Parker was niet meteen de trouwe man waar Eva Longoria hem voor had aangezien. Na een huwelijk van drie jaar vroeg ze dan ook de scheiding aan in 2010.

Tiger Woods
Tiger Woods

Hij is wellicht de bekendste vreemdganger van Hollywood. Golflegende Tiger Woods haalde dan ook meer dan eens de front-page met zijn seksverslaving. Intussen scheidde hij (uiteraard) van zijn vrouw Elin Nordegren en vond hij De Liefde bij knappe Lindsey Vonn (olympisch kampioene én skibabe). Voorlopig lijkt hij zelfs verlost van zijn slechte gewoonte.

Ryan Phillippe
Ryan Phillippe

Wat doe je als je vermoedt dat je wederhelft ontrouw is? Juist, je checkt zijn telefoon. Dat deed ook Hollywood's Sweetheart Reese Witherspoon toen ze dacht dat haar hubby sinds zeven jaar Ryan Phillippe haar bedroog. Ze ontdekte er hele conversaties met actrice Abbie Cornish. Voor Reese reden genoeg om hem meteen de deur te wijzen.

Marilyn Manson
Marilyn Manson

Goed, we begrijpen ook niet meteen wat ze in hem had gezien, maar Dita Von Teese was gelukkig met rocker Marilyn Manson. Tot ze ontdekte dat hij haar bedroog met Evan Rachel Wood, zijn medespeelster in de fantasy-horrorfilm Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll. Het koppel scheidde in 2006. Een jaar later maakten Manson en Wood hun relatie openbaar.

Jude Law
Jude Law

Het is een torenhoog cliché en toch trapte Jude Law in de val. De acteur liet zich verleiden door de nanny van zijn kinderen en verbrak zo zijn verloving met model en actrice Sienna Miller. Toch probeerde het koppel het drie jaar na hun breuk opnieuw. Twee jaar lang waren ze weer onafscheidelijk, om uiteindelijk in 2011 definitief uit elkaar te gaan.

Hugh Grant
Hugh Grant

Hij had zowaar een van de knapste Britse vrouwen aan de haak geslagen, en toch beging ook Hugh Grant een misstap toen hij samen was met Elizabeth Hurley. En wat voor een. De acteur liet zich verleiden door een prostitué. Toch betekende dat niet het einde van hun relatie. Het koppel was nog vijf jaar lang onafscheidelijk en zelfs nu zijn ze nog steeds dikke vrienden.

Ethan Hawke
Ethan Hawke

Het was – alweer – de schuld van de nanny. In 2003, na een huwelijk van vijf jaar, raakte bekend dat Hawke zijn Uma Thurman had bedrogen. Toch bleek het niet om een vluchtige affaire te gaan, want intussen is de acteur nog steeds getrouwd met de nanny en hebben ze zelfs twee kinderen samen.

Brad Pitt
Brad Pitt

Ze leken The Perfect Match. Brad Pitt en Jennifer Aniston waren dan ook het knapste koppel van Hollywood. Tot Amerika's mooiste zijn oog liet vallen op Angelina Jolie tijdens de opnames van Mr & Mrs Smith. Sindsdien zijn Brangelina onafscheidelijk en zorgen ze samen voor hun kroost van zes. En Jenni, die vond opnieuw de liefde in de armen van Justin Theroux.

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher

Intussen is hij dolgelukkig met zijn Mila Kunis, zeker nu de twee hun eerste kindje verwachten. Maar in zijn huwelijk met Demi Moore was Kutcher niet helemaal trouw. De nacht voor hun zevende huwelijksverjaardag (shame on you, Ashton!) deelde hij de lakens met de toen 22-jarige Sara Leal. Demi vroeg de scheiding aan.

Eric Benet
Eric Benet

Wie, oh wie, haalt het in zijn hoofd om een van 's werelds mooiste vrouwen te bedriegen? Eric Benet, zo blijkt. De R&B-zanger was drie jaar getrouwd met actrice Halle Berry, maar hun huwelijk was niet wat je noemt vlekkeloos. Benet zou de Oscar winnende actrice immers meerdere keren bedrogen hebben.