Home celebs BELUISTER: Taylor Swift verrast fans met danceversie van ‘Willow’

BELUISTER: Taylor Swift verrast fans met danceversie van ‘Willow’

Het gloednieuwe nummer klinkt nu nóg aanstekelijker.

Willow danceversie
© Youtube: taylor swift

Taylor Swift (31) wil haar fans duidelijk in de bloemetjes zetten, want nadat ze vorige week een gloednieuw en totaal onverwacht album uitbracht en niet veel later al een videoclip loste voor het nummer ‘Willow’, verrast ze ons nu ook met een danceversie van datzelfde nummer. En dat hadden we eerlijk gezegd niet zien aankomen!

Tay Tay vierde gisteren haar 31ste verjaardag en die liet de zangeres niet onopgemerkt voorbijgaan. Vorige week donderdag liet ze op Instagram weten dat de nummers 13 en 31 haar lievelingsnummers zijn. Daarom besloot ze om vrijdag, speciaal voor haar verjaardag en amper een half jaar na de release van ‘Folklore’, haar negende album ‘Evermore‘ op haar fans te lossen. Taylor noemt het album zelf het kleine zusje van ‘Folklore‘ en zwierde samen met het album meteen de videoclip van haar nieuwe nummer ‘Willow’ online.

Vrouwelijke producer

En alsof dat nog niet genoeg verjaardagscadeautjes zijn, bracht ze gisteren een danceversie van datzelfde ‘Willow’ uit. ‘Niet om te stoefen dat ik jarig ben en alleen maar wil dansen, maar… dat is eigenlijk wel het geval. En daarom vind je hier de danceversie van “Willow” die geremixt werd door Elvira, een badass vrouwelijke producer waar ik enorm veel respect voor heb’, schreef ze op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar fans waren uiteraard opnieuw door het dolle heen toen Taylor het nieuws bekendmaakte, want naast de vijftien nieuwe nummers die op ‘Evermore’ staan, kunnen Swifties nu naar nog een pareltje luisteren. Het is niet van Taylors gewoonte om een dancenummer uit te brengen, maar ook de nieuwe versie van ‘Willow’ valt, als we de reacties op Twitter mogen geloven, duidelijk in de smaak. Het staat als een paal boven water dat Taylor van alle markten thuis is en nog lang niet uitgeschreven is. Meer zelfs, want fans vermoeden nu al dat er nóg een zusje van ‘Folklore’ op de planning staat. Benieuwd of de zangeres het aandurft om daar wel een aantal dancenummers aan toe te voegen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: