https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Ryan Reynolds komt met hilarisch reclamespotje over 2020

Ryan Reynolds komt met hilarisch reclamespotje over 2020

In de spot voor de datingsite Match.com zie je hoe Satan en 2020 stapverliefd worden op elkaar.

reclamespot ryan reynolds
© YouTube: Ryan Reynolds

Dat Ryan Reynolds een groot gevoel voor humor heeft, wisten we al langer, maar nu heeft de acteur zich nog maar eens overtroffen. In een reclamespot voor de datingsite Match.com brengt hij namelijk hét koppel van het afgelopen jaar in beeld. Maak kennis met Satan en 2020!

Nu 2020 op z’n einde loopt en de eerste vaccins in zicht zijn, durven we al eens te lachen met het afgelopen jaar. Want zeg nu zelf: humor is de beste remedie, toch? Ryan Reynolds denkt er alvast net zo over, want hij maakte een hilarische reclamespot over de voorbije maanden en dit voor de datingsite Match.com.

Match made in hell

Het reclamespotje kan je onder meer bekijken op het YouTube-kanaal van de acteur en kreeg de titel ‘Match Made in Hell’. In het begin van de spot zie je hoe Satan aan het swipen is op de datingsite en plots heeft hij een match met een vrouw genaamd 2020. Van een perfecte combinatie gesproken! De twee worden natuurlijk stapelverliefd en vervolgens zie je hoe ze met hun tweetjes alleen naar de fitness gaan, de hele bioscoop voor zichzelf hebben en aan de haal gaan met rollen toiletpapier. Heel herkenbaar, als je het ons vraagt! Op het einde zie je nog hoe de twee op een bankje zitten en tegen elkaar vertellen dat ze niet willen dat dit jaar ooit eindigt. Al zijn wij  toch eerder geneigd om het duo zo snel mogelijk uit elkaar te halen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op de achtergrond kan je trouwens het toepasselijke nummer ‘Love Story’ van Taylor Swift horen. Zij deelde de spot gisteren op haar sociale media met als extra boodschap dat ze begonnen is met haar oude nummers opnieuw op te nemen. Haar hit ‘Love Story’ is alvast ingeblikt en zo krijgen fans van de zangeres er op de valreep toch nog een lichtpuntje bij dit jaar.

Lees ook: