https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle MTV begint het nieuwe jaar goed met ‘Celeb Ex In The City’

MTV begint het nieuwe jaar goed met ‘Celeb Ex In The City’

Net als in 'Celeb Ex on the Beach' worden realitysterren geconfronteerd met hun exen, maar ze spoelen deze keer niet aan op het strand.

celeb ex in the city
© MTV

Een datingshow maken is allesbehalve simpel tijdens een pandemie, maar MTV heeft zich daardoor niet laten tegenhouden. Vanaf 3 januari zie je ‘Celeb Ex In The City’, een min of meer coronaproof versie van ‘Celeb Ex on the Beach’.

MTV-kijkers kennen ‘Celeb Ex on the Beach’ wel: een hoop realitysterren – Britten en Amerikanen die bekend zijn van shows als ‘Love Island’ en ‘Big Brother’ – worden in een villa gestopt om ‘de liefde te vinden’, wanneer plots hun exen beginnen aan te spoelen op het strand. Resultaat: drama, seks en nog meer drama. Aangezien een villa vol hitsige heethoofden allesbehalve coronaproof is, vond MTV een alternatief. In ‘Celeb Ex In The City’ gaan elke aflevering slechts twee bekende singles op date in een Londens restaurant. Hun date zal echter gecrasht worden door hun beruchte exen. Hoe dat juist in zijn werk gaat, is ons nog niet helemaal duidelijk, maar we zijn wel heel benieuwd!

Michael Griffiths, Amy Hart en Calum Best. (© MTV)

Als je het vorige seizoen van ‘Celeb Ex on the Beach’ zag, ken je al enkele van de bekende namen die meedoen. Calum Best en Michael Griffiths geven daten op tv nog maar eens een kans. Michael zat voor ‘Ex On The Beach’ al in ‘Love Island’, terwijl Calum eerder ook al meedeed aan ‘Celebs Go Dating’ en ‘Celebrity Love Island’. Ook bekend van ‘Love Island’ zijn Megan Barton HansonAmy Hart, Jon Clark en Jess Gale. Je ziet ‘Celeb Ex In The City’ vanaf 3 januari elke zondag om 20u30 op MTV.

Lees ook: