Home celebs Rupert Grint heeft nu een Instagramaccount en zijn eerste foto is té...

Rupert Grint heeft nu een Instagramaccount en zijn eerste foto is té schattig

De Harry Potter-acteur poseert met zijn dochtertje én verklapt eindelijk haar naam.

rupert grint
© getty

Rupert Grint (32), die we allemaal kennen als Ron uit de populaire Harry Potter-films, heeft een Instagramaccount aangemaakt. Op zijn eerste foto staat hij niet alleen, maar poseert hij met zijn babydochtertje.

Terwijl de meesten onder ons al enige jaren verslaafd zijn aan Instagram, vinden sommige celebs pas nu de weg naar de populaire app. Toen Jennifer Aniston, Rachel uit ‘Friends’, een dik jaar geleden haar allereerste Instagramfoto postte, brak die alle records. Collega Matthew ‘Chandler’ Perry volgde in haar voetsporen en post pas sinds februari actief foto’s. Harry Potter-fans kunnen nu ook een vreugdesprongetje maken, want Rupert Grint zit officieel op the gram. ‘Hey Instagram…. slechts 10 jaar te laat, maar hier ben ik. Grint on the Gram!’, aldus de celeb.

Babydochtertje

De acteur die we allemaal kennen als Ron deelde zijn eerste kiekje en dat is om te smelten! Hij nam een selfie, maar hij staat er niet alleen op. Hij kreeg het gezelschap van zijn vijf maanden oude dochter. Ruperts kindje ligt liefdevol te slapen op zijn schouder, waardoor we haar schattige gezichtje niet goed kunnen zien. Maar wat de acteur wél onthult, is haar naam! ‘Ik wil jullie voorstellen aan Wednesday G. Grint’, staat er in het onderschrift te lezen.

Rupert en zijn vriendin Georgia Groome verwelkomden de kleine spruit in mei. Het koppel is heel erg op hun privacy gesteld en deelt daarom bitter weinig met hun fans. Misschien dat daar verandering in zal komen nu Rupert de smaak van Instagram te pakken heeft?

Dit bericht bekijken op Instagram

Hey Instagram….only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

Een bericht gedeeld door Rupert Grint (@rupertgrint) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fans zijn alleszins laaiend enthousiast dat ze hun favoriete personage nu ook online kunnen volgen. Rupert heeft al zo’n twee miljoen volgers en zijn eerste foto kreeg meer dan anderhalf miljoen likes.

Lees ook: