Home Body & Mind Wie kan die vloek wegnemen ?

Wie kan die vloek wegnemen ?

Psycho | Angsten

Ik ben een sterke vrouw maar ben slachtoffer. Er heeft iemand een vloek over mij uitgesproken en ik wil hier graag vanaf. Hoe werkt dit ? Wat kan ik doen om die vloek te verbreken ?

Een vloek is een krachtige verwensing, waarbij een straf wordt uitgesproken over iemand en soms ook over aanverwanten of geliefden daarvan. Meestal wordt een vloek uitgesproken door iemand die jou haat, kwaad wil doen of vergelding wil voor iets wat jij gedaan hebt en de ander misnoegde. Omdat je de persoon die jou vervloekt kent, kan je deze negatieve energie voelen, ook als je de persoon niet meer ziet. Blijf je met deze negatieve relatie bezig en ben je er van overtuigd dat die ander heel veel invloed heeft op jou, dan kan dit zo krachtig werken dat je op fysiek, emotioneel en/of mentaal vlak schade of last ondervindt.

Wat kan je doen? Je kan die persoon vragen om je met rust te laten of proberen uitzoeken waarom die ander jou verwenst, en dit proberen ophelderen. Uitpraten, verontschuldigingen aanbieden of erkennen dat de ander ergens last van heeft, zonder dat je dat zo bedoelde, kan al helpen. Of je kan jezelf oefenen om je aandacht niet te laten afleiden naar die vloek en jezelf beter afgrenzen en beschermen. Een vloek werkt pas echt als die ander mentaal sterker staat dan jij. Hoe meer je zelf overtuigd bent van de invloed van de ander, hoe meer last je ondervindt. Zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfdiscipline zijn dus de beste bescherming die je kan hebben. Hoe moeilijk het ook mag zijn, kijk toch mild en vergevingsgezind naar die ander. Want soms heeft de ander een probleem met jou, terwijl jij daartoe geen aanleiding hebt gegeven.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.