Home Body & Mind ONTROEREND: 3-jarig jongetje troost zijn terminale kleine broer

ONTROEREND: 3-jarig jongetje troost zijn terminale kleine broer

Instagram @mschikee
De ouders van baby Thomas kregen enkele weken na zijn geboorte te horen dat hun kindje lijdt aan een kwaadaardige vorm van kanker. Het jongetje zal nooit meer genezen en daarom wil grote broer William zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen.

Onlangs zwierde mama Sheryl een innige foto van de twee broers op Instagram. Ze was zich aan het klaarmaken in de badkamer, maar de jongens waren stil. Té stil. Daarom nam Sheryl haar camera in de aanslag en op haar tippen sloop ze naar hen toe. Wat ze toen zag, zal ze nooit meer vergeten.

William beseft heel goed dat zijn kleine broertje niet meer zal genezen, en daarom wou hij hem troosten. Met zijn hand op het gezicht van Thomas fluisterde hij: 'Je grote broer is hier. Alles is oké.' Smelt! 

Broederliefde

Toen Thomas zes weken oud was, ontdekten de dokters een kwaadaardige tumor in een van zijn nieren. De kleine man werd meteen geopereerd, maar tijdens de operatie zagen de artsen een veel groter gezwel. 

Er is helaas geen wondermiddel voor de kleine Thomas. Daarom proberen zijn ouders zo hard mogelijk te genieten van de kleine dingen. Ook William wijkt geen seconde van zijn zijde. 

 

Happy place! #myheartandsoul #luckymummy #documentinglittlemoments #mybabyloves #bestbigbrother

Een bericht gedeeld door Ms Chikee (@mschikee) op

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.