Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Love What Matters

'He is my life. 'He is also my tears, my heart ache, my frowns.'

Deze moeder deelde een hartverscheurende foto van haar zoontje met kanker

Kanker is echt een kutziekte, zo we hebben het gezegd. Drake Medinger is nog maar tien, maar hij vecht al vier jaar tegen leukemie. De ziekte weegt niet alleen zwaar door op de jongen, maar ook voor zijn moeder is het ontzettend moeilijk om haar zoontje zo te zien. Ze heeft een foto van Drake gedeeld en het is echt hartverscheurend...

Zijn moeder Jessica heeft de foto op Facebook gezet, en niet veel later werd die opgepikt door de organisatie Love What Matters. Onder de foto beschrijft Jessica de dagelijkse struggles waar zij en haar zoontje mee te maken krijgen. ‘Dit is een foto die ik genomen heb nadat ik Drake naar de badkamer heb gedragen omdat hij zelf niet meer kon lopen’, zo klinkt het in het onderschrift.
 

Haar zoontje is vel over been, want ondanks haar smeekbedes krijgt hij amper iets binnen. Op sommige dagen is het voor hem zelfs moeilijk om een glas water te drinken. Verder vertelt Jessica ook dat Drake 's nachts bij haar slaapt omdat hij bang is dat er iets (lees: dat hij gaat sterven) ergs zou gebeuren.
 

In 2012 werd de vreselijke ziekte voor het eerst bij hem vastgesteld en vorig jaar leek het alsof hij zijn kanker overwonnen had. Niet veel later kreeg hun gezin het nieuws dat hij hervallen was, er was namelijk teelbalkanker ontdekt. Het verhaal van Jessica en haar zoon Drake werd ondertussen al bijna 80 miljoen keer gedeeld, en Love What Matters heeft een speciale mailbox voor het 10-jarig jongetje opgericht. Hier kunnen mensen dan kaartjes of een bijdrage naartoe sturen.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '