Home Body & Mind Getest! Nieuwste generatie epileerapparaten
ADVERTENTIE

Getest! Nieuwste generatie epileerapparaten

BaByliss

 4 redactrices testten de nieuwste generatie epileertoestellen!  Lees hier hun bevindingen.
ADVERTENTIE


Beautyliss G880 E

Dit zegt Valérie B.:
‘Ik was aangenaam verrast want ik zette me al schrap voor mogelijke pijn en ongemakjes. Not! Ik voelde een ongemakje maar zeker geen pijn of zo. Ik heb het epileerapparaat gebruikt op korte haartjes en mijn benen zijn perfect. Ik hoef me de volgende weken zeker geen zorgen meer te maken dat ze snel komen piepen.
Ik raad dit apparaat vooral voor de benen aan. Het is niet echt voldoende compact voor de okselzone en -eerlijk- ik was niet  dapper genoeg om het uit te testen op de bikinilijn.
Met andere woorden, dit epileerapparaat heeft mijn (pijnlijke) kijk op epileren kunnen ombuigen. Zodra je huid eraan is  gewend, blijven je benen strijkzacht gedurende 3 weken.
Nog een tip: voor het gebruik raad ik iedereen aan om je benen eerst met een zachte peeling te behandelen zodat er geen haartjes net onder  de huid blijven zitten.’

Dit zegt Candice:
‘Ik heb mijn vertrouwde -wat verouderd- epileertoestel aan de kant geschoven om de nieuwe te testen. Spreek gerust van ‘The Battle van Epileertoestellen’, quoi. 
Eerste kleine vaststelling en zeker geen onbelangrijke is de look. Het ziet er allemaal mooi vrouwelijk en elegant uit. Mooi design. Ik vind het leuk dat men steeds vaker aandacht besteedt aan de uitstraling van zulke apparaatjes. 
Over het gebruik kan ik snel zijn: de BaByliss maakt geen rode plekken op de huid! De korte haartjes gaan er ook aan. Een lichte peeling met de handschoen vooraf vermijdt dat haartjes die nog net onder de oppervlakte zitten, niet mee behandeld worden.
Ik wacht zelden op de ‘terugkeer’ van haartjes. Ik vind het lelijk. Punt. En dus wil en zal ik zeer regelmatig epileren. En met dit apparaat lukt dat probleemloos. Zonder vervelende en pijnlijke toestanden.’


Ladyliss G280 E

Dit vindt Sarah H:
‘Dit elektrisch scheerapparaat is compact en erg handig in gebruik. Voor alle lichaamsdelen (oksels, benen en bikinilijn)   De bikini tondeuse laat toe om je bikinizone te modelleren zoals gebruikelijk in een schoonheidsinstituut. Pijnloos dan!
Dit toestel is herlaadbaar zodat je het altijd en overal kan gebruiken. Dan hoef je de zware herlader niet mee te nemen
op vakantie. Toch een enorm pluspunt voor ons, vrouwen, die o zo graag téveel in de reiskoffer stoppen.
Het enige minpuntje misschien met dit genre van apparaat is dat je je huid achteraf zeer goed moet hydrateren.’

Dit vindt Virginie: 
‘Ik geef de voorkeur aan dagelijks ontharen in plaats één keer per week pijn te hebben. Deze test was dus een première. En ik ben overtuigd.
Het resultaat? Mooi geëpileerde en supergladde benen
Sterke punten? Het epileerapparaat is girly girly (roze kleur, bloemmotiefjes) en eenvoudig om gebruiken.
Zwakke punten? Niet overal even makkelijk te hanteren. Bijvoorbeeld de knieën of schenen)’

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.