Home Body & Mind FLAIR’S ANATOMY: kan je een soa hebben zonder dat te weten?

FLAIR’S ANATOMY: kan je een soa hebben zonder dat te weten?

Dokter Yves geeft het verlossende antwoord

Flair
We denken graag dat we door het kijken van 'Grey's Anatomy' steeds wijzer worden wat onze medische kennis betreft, maar in de realiteit zijn we helemaal niet in staat om onze eigen gezondheidsprobleempjes op te lossen. Wie dat wel is, is dokter Yves. Met z'n knappe kop (pun intended) beantwoordt hij al jullie medische vragen en geeft hij je de beste tips & tricks om je zo snel mogelijk weer kiplekker te voelen. Enter Flair's Anatomy!

Chlamydia, dé schrik van jonge twintigers als het gaat over seksueel overdraagbare aandoeningen. Het is een van de meest voorkomende soa's in België en Nederland. Maar kan je deze soa ook hebben zonder dat je er iets van weet of voelt?

'Ja, je kan chlamydia hebben zonder dat je het weet én het kan zelfs gevaarlijk zijn', vertelt dokter Yves. Maar no stress, in de onderstaande aflevering van Flair's Anatomy kom je er alles over te weten. Thank you, doctor! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: