Home Body & Mind Flair test uit: het 14 dagenplan van Alpro x Elodie Ouédraogo

Flair test uit: het 14 dagenplan van Alpro x Elodie Ouédraogo

Ciao feestrolletjes?

Alpro
Kwamen de feestkilootjes dit jaar weer enthousiast aandraven? Alpro en Elodie Ouédraogo ontwierpen samen een 14 dagenprogramma, speciaal voor na de feestdagen. Het proberen waard? Wij vinden van yes, yes, yes!

Het 14 dagenplan belooft plechtig om je feestrolletjes vrolijk weer weg te toveren, mits enige inspanning, uiteraard. Voor niets gaat de zon op, luilakjes! Maar de voornaamste doelen van het programma zijn om je goed te voelen in een gezond lichaam dankzij een levensstijl die makkelijk vol te houden is.

eo

Alpro sloeg Elodie Ouédraogo aan de haak. Elowíe? Voor wie het voorbije decennium onder een steen leefde: Elodie is een Vlaamse ex-atlete/tv-persoonlijkheid, tevens de verloofde van Humo's huiscartoonist Jeroom én mama van de kleine Remus. Wie kan ons beter aanleren hoe je weer helemaal in shape raakt dan een kersverse, sportieve mama?

Bovendien ontwierp Elodie niet uitsluitend een programma voor jonge, werkende mama's, maar ook een voor jonge, werkende niet-mama's, een voor de 40+'er met net iets meer tijd en een vierde programma voor de gezonde mens, op zoek naar inspiratie. De programma's werden op maat samengesteld en bevatten ontbijttips, snacktips én veronderstellen dagelijks een beetje beweging. Nogmaals: het belangrijkste is vooral dat het programma makkelijk vol te houden is. Geen gekke drankjes of low fat high carb raw vegan-gedoe, dus.

gi

© Giphy

Zelf ben ik (webredactrice Robine) nog een prille twintiger en zal ik het Young Potential Program volgen. De verzamelnaam voor de 14 dagenprogramma's is H.A.P.P.Y., wat staat voor Healty and Adventurous Program for a Promising Year. Een gezonde geest in een gezond lichaam, zoals men dat weleens zegt.

De programma's zelf staan sinds vandaag in pdf-formaat op de website van Alpro. Aangezien er als ontbijt vooral smoothies aangeraden worden, kan je helemaal zelf je Alprosmoothie samenstellen via de Alpro Smoothie Maker. Superhandig voor zij die geen geoefende smakensamenstellers zijn.

Staan jullie nogal sceptisch tegenover alles wat gezonde voeding of beweging bevat? Ik test het programma de komende veertien dagen met veel liefde voor jullie uit. Nippend van mijn aardbeienkokossmoothie, wens ik jullie alvast veel succes. Schol en tot over twee weken!

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

Meer #flairtestuit? Hierzo!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.