Home Body & Mind Door dit van het menu te schrappen, verloor deze vrouw 45 kilo

Door dit van het menu te schrappen, verloor deze vrouw 45 kilo

In twee weken verloor Kristina vijf kilo.

Instagram: @ellipticalifragilistic
De 25-jarige Kristina Guice gooide enkele jaren geleden haar leven, en dan vooral haar eetstijl, helemaal om. Toen ze verhuisde van Tucson in de Amerikaanse staat Arizona naar Long Island in New York besloot de jongedame één ding van haar menu te schrappen, en verloor door die keuze maar liefst 45 kilo.

Na op school altijd het 'dikke kindje' te zijn, besloot de 25-jarige Kristina haar leven helemaal om te gooien toen ze ging studeren in Long Island, aan de andere kant van de Verenigde Staten. Hoe? Door zich vanaf dat moment te focussen op het ketogeendieet en dus één ding van haar menu te schrappen: koolhydraten. Maar dat bleek niet zo evident aangezien haar dagelijkse voeding bijna volledig uit koolhydraten bestond. 'Ik begon de dag met ontbijtgranen en at nacho's of een broodje voor lunch,' klinkt het. 'Brood was zowat het liefste wat ik at. En porties? Dat kende ik niet. Ik at tot ik genoeg had.' 

Nu staan er voor Kristina vooral vlees, kaas (!) en groenten op het menu. Iets wat ze daarvoor niet kende. 'Groenten waren mijn ding niet, dus ik at zelden een slaatje. Nu bestaat mijn lunch uit spinazie en kippenbillen, die ik bak in boter. Daar haal ik nu mijn brandstof uit.' En wat een succes! In de eerste twee weken verloor Kristina maar liefs vijf kilo. Haar evolutie houdt ze bij op Instagram, waar ondertussen al meer dan 40.000 mensen Kristina's vorderingen volgen.

 

A photo posted by Kristina (@ellipticalifragilistic) on

 

A photo posted by Kristina (@ellipticalifragilistic) on

 

A photo posted by Kristina (@ellipticalifragilistic) on

Bron: HLN

Lees ook: