Home Body & Mind Celebs die fier zijn op hun rondingen

Celebs die fier zijn op hun rondingen

Reporters
Je hoeft zeker geen maatje 36 te hebben om er vrouwelijk uit te zien. Deze celebs zijn trots op hun curves en geven maar al te graag het goede voorbeeld. Wees dus fier op je mooie rondingen en laat ze zien!
1 / 10
Queen Latifah
Amber Riley
Adele
Kelly Osbourne
Beyonce
Nicki Minaj
Rebel Wilson
Khloe Kardashian
Beth Ditto
Queen Latifah
Queen Latifah

Queen Latifah heeft zich nooit geschaamd voor haar vrouwelijk lichaam en zet haar troeven dan ook maar al te graag in de verf. Met deze jurk bewijst ze dat je ook met rondingen aansluitende kledij kan dragen. Glitter and glamour inbegrepen!

Amber Riley
Amber Riley

De actrice uit Glee weet perfect hoe ze pluspunten naar voren moet brengen. Met een A-lijn jurkje zet ze haar decolleté in de kijker en lijkt haar taille superslank.  Wat haar buikje betreft, welk buikje?

Adele
Adele

Ook zangeres Adele weet perfect welk jurkje ze kan dragen met haar figuur. Ben je wat onzeker over je bovenarmen? Kies dan voor een jurkje met lange mouwen. Haar jurk loop iets wijder uit waardoor alle aandacht naar haar bovenlichaam gaat. Borst vooruit!

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

Miss Osbourne weet hoe ze zich moet kleden (dat en ze heeft een goede styliste). Door te kiezen voor een jurk met print lijkt ze optisch nog slanker. Combineer met een paar killer heels en je look is compleet.

Beyonce
Beyonce

Need we say more! Als er een vrouwelijk rolmodel is dan is het toch wel Queen B. Niet alleen haar zangtalent, maar ook haar perfecte lichaam maakt menig vrouwen jaloers. Bootylicious, toch?

Nicki Minaj
Nicki Minaj

De extravagante zangeres showt als geen andere haar sexy curves. Ze is niet bang voor korte jurkjes en onthullende outfits. Toegegeven soms mag het een tikkeltje minder, maar iemand die zo trots is op haar lichaam kunnen wij alleen maar toejuichen. You go girl!

Rebel Wilson
Rebel Wilson

Rebel Wilson aka Fat Amy uit de film Pitch Perfect toont ons dat je ook een decolleté kan dragen wanneer je grote borsten hebt. Ze laat op een sexy manier een streepje bloot zien zonder dat haar borsten uit haar jurk puilen.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Een crop top wanneer je rondingen hebt? Khloe laat ons zien hoe het moet. Door te kiezen voor een rok met een hoge taille accentueert ze haar heupen. De split maakt het extra vrouwelijk zonder te veel bloot te laten zien.

Beth Ditto
Beth Ditto

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.