Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een helft voor de bruidjes in spe, de andere is voor wie naar een trouwfeest gaat.

MUST HAVE: onze dubbelzijdige trouwspecial ligt vanaf nú in de rekken

Als er één ding is dat je deze week als extraatje in je winkelmand kiepert, laat het dan onze trouwspecial zijn. Alleen voor bruidjes in spe? Nee hoor!


Onze trouwspecial heeft dit jaar namelijk twee covers. De ene helft maakten we voor toekomstige bruidjes, de andere is voor wie van jullie uitgenodigd werd voor een trouwfeest. Onze hoofdredacteur Eva: ‘Toen we dit nummer maakten was de coronacrisis nog niet in zicht, maar we besloten het toch uit te brengen. Omdat een feest waar liefde de centrale gast is, misschien precies is wat we allemaal kunnen gebruiken na deze periode. Of je nu trouwt of niet.’

Lees hem in onze app


Blijf jij dezer weken net als wij zoveel mogelijk in je kot? Daar zijn we uiteraard op voorzien! Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


 

2 weken in de rekken


Kom je deze week niet meer in de winkel, maar wil je écht niets liever dan een fysiek exemplaar van onze trouwspecial bemachtigen? Dan is het your lucky week! Per uitzondering vind je hem namelijk nog tot en met maandag 13 april in de rekken van je supermarkt of krantenwinkel. Je hebt dus niet een, maar twee weken de tijd om hem in huis te halen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content