Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zonnecrème past makkelijk in je handbagage!

Deze week in Flair: onze Self-lovespecial met BOOST! én een zonnecrème voor maar € 2,50 extra

De redactie

Deze week staat Flair volledig in teken van self-love. En daarvoor kregen we de hulp van Gudrun en Celien van BOOST!. Leuk extraatje? Dankzij onze Summer Giveaway krijg je er voor maar € 2,50 een zonnecrème bij.


Self-love is altijd een heel erg belangrijk onderdeel van Flair, maar deze week staat je Flair nog eens 100 % in teken van zelfliefde. En we nodigden de meisjes van BOOST! uit om ons te helpen. In deze Self-lovespecial vertellen ze waarom diëten niet werkt, verklappen ze hun favo must-haves, laten we BV’s aan het woord over body commenting, toont diëtiste Celien je hoe je je nooit meer slecht voelt tijdens het shoppen, leert psychologe Gudrun je dat perfectionisme los te laten en zo veel meer.

Wie vakantie zegt, zegt zon en daarbij zeggen wij in één adem: zonnecrème! Het is zo belangrijk om te smeren, dat we jou deze week voor amper € 2,50 extra een zonnecrème (met SPF 30) van Hawaiian Tropic t.w.v. € 9,99 cadeau doen. Het allerhandigst? Als jij voor deze zomer eindelijk weer een vliegreisje boekte, kan je ‘m gewoon meenemen in je handbagage want het flesje bevat de net toegestane 100 ml.

 

Flair Summer Giveaway 2021


Een T-shirt bij LolaLiza, gezichtsmaskertjes, een zomerse slip bij Veritas, zonnecrème, een flesje alcohol… De zomer van 2021 wordt er een vol cadeautjes bij Flair. Houd zeker onze socials in de gaten om als eerste alle cadeaus te ontdekken.


Summer Giveaway

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content