Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We geven je hier al even een sneak peek van wat je mag verwachten!

Je krijgt deze week een gratis (!) Self-love Journal bij je Flair om zelfliefde voor eens en voor altijd centraal te zetten

Wij hebben een missie. Wij willen dat self-love voor eens en voor altijd hét belangrijkste goed wordt in jouw leven (als dat nog niet zo was). Daarom geven we deze week helemaal gratis en voor niets ons prachtige Self-love Journal bij je nieuwste Flair.

Met journaling houd je gedachten, gevoelens en beslommeringen bij in een geschreven dagboek. Het is meteen ook een moment van zelfzorg, omdat je de tijd neemt om zonder afleidingen met jezelf bezig te zijn. Om je te motiveren vind je vanaf vandaag helemaal gratis ons prachtige Self-love Journal bij je Flair. Zo kan jij meteen van start gaan!

Wat zijn voor jou kleine gelukskes? Wat vind je fantastisch aan jezelf? Welke lichaamsdelen heb jij graag leren zien? Het zijn allemaal vragen die ons Self-love Journal jou stelt en waarmee jij kan werken aan meer zelfliefde. Snel naar de (kranten)winkel rennen is de boodschap! Hieronder kan je alvast een kleine sneak peek vinden.

Self-love Journal Chillax

1/3

Chillax

Self-love Journal Mood boosting music

2/3

Mood Boosting Music

Self-love Journal My body & me

3/3

My Body & Me

Self-love Journal Chillax

1/3

Chillax

Self-love Journal Mood boosting music

2/3

Mood Boosting Music

Self-love Journal My body & me

3/3

My Body & Me

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content