Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een fotoshoot met je huisdier? Of liever een alpacawandeling?

Deze week bij Flair: 20 x fun met je lievelingsdier tot wel 50% korting

Ben jij ook zo gek op dieren? Dan zijn de activiteiten uit deze pocket echt iets voor jou. Een fotoshoot met je geliefde huisdier, een knipbeurt voor je kat, een wandeling met alpaca’s, een zwembeurt met je trouwe viervoeter of leren communiceren met paarden: het kan allemaal! Met korting!

Vóór je gaat boeken , lees eerst even dit!

  • Je kan één van de beestige activiteiten uit deze pocket gaan uittesten, jullie genieten van kortingen tot 50%.
  • De bon is geldig van 17 juli t/m 17 oktober 2018, tenzij anders vermeld. Eventuele uitzonderingen op de data zijn nadrukkelijk aangegeven.
  • Hou er rekening mee dat sommige activiteiten alleen geldig zijn op bepaalde dagen. Kijk bij de activiteit van jouw keuze of de actie geldig is op de dag dat je wil langsgaan en of je moet reserveren. Vermeld bij reservatie duidelijk dat het om de Flairactie gaat.
  • Op blz. 2 vind je de Flairbon, geldig voor 1 activiteit naar keuze.
  • Geef de ingevulde Flairbon af bij de activiteit van je keuze. Bied de originele bon (geen kopie) aan. Ben je van plan om meerdere adresjes uit te testen, loop dan snel even naar de krantenwinkel voor een extra Flair.
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Deze gids wordt met zorg samengesteld, maar Roularta Media Group is niet aansprakelijk voor vergissingen, weglatingen en/of foutieve informatie. Roularta Media Group kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor problemen van welke aard ook (zoals reservatieproblemen, prijzen, kwaliteit…) of indien de beschrijvingen niet aan de realiteit zouden beantwoorden. Elke klacht of vraag in dat verband dient rechtstreeks aan de uitbater te worden gericht.


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content