Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Registreer je nu en boek je nachtje als eerste!

YES: er trekken dit jaar niet één maar twee (!) Flaircaravans styled by Ikea het land rond

De redactie


Hoera! De Flaircaravan is helemaal terug van weggeweest. En na twee zomers alleen het land rondgetrokken te hebben, krijgt ie er deze zomer een zusje bij. Je leest het goed: er zijn deze zomer twéé Flaircaravans styled by Ikea!


Van half juni tot half september zullen er niet één maar twee (!) Flaircaravans ons land rondtrekken en halt houden bij de mooiste stukjes natuur. En je zal keuze genoeg hebben want er zijn dit jaar maar liefst vijftien verschillende locaties. Maar die houden we momenteel nog even geheim…

De formule blijft dezelfde: een zalige overnachting (op sommige locaties zelfs met ontbijt) in een van onze Instagramproof Flaircaravans styled by Ikea in het midden van de natuur met z’n tweetjes of drietjes. Jullie gaan bovendien allemaal naar huis met een goedgevulde goodiebag (t.w.v. € 80 per gooediebag) en dat allemaal voor de belachelijke totaalprijs van € 80.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenNeem je graag al even een kijkje in de interieurs van de Flaircaravans die ook dit jaar flink onder handen genomen werden door Ikea? Loer dan hier al even binnen.

Pre-registreren geblazen


Omdat hij vorig jaar in amper drie uur volledig uitverkocht was, geven we je dit jaar de kans om je te pre-registreren. Zo krijg jij binnenkort als eerste de kans om een nachtje te boeken in een van onze twee Flaircaravans styled by Ikea. Registreer je hier (dat kan nog tot 1 juni om 12 uur) en duid 2 juni om 12 uur alvast met héél erg veel kleurtjes en hartjes aan in je agenda. Dan starten de boekingen voor geregistreerden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content