https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Rockvillage

OP=OP!

Exclusief Flairaanbod: reserveer nú je verblijf in Rockvillage op Werchter

Robine van Tilburg
Het zou wat voorbarig zijn om te zeggen dat de festivalzomer voor de deur staat. Maar aangezien het leven aan de rappen is, kan je al vanaf vrijdag 18 maart het exclusieve Flairarrangement in Rockvillage op Werchter reserveren. Snel zijn is de boodschap!

Met namen als Ellie Goulding, Years & Years, Editors, Florence & the Machine, Macklemore & Ryan Lewis, James Bay en Jamie xx op de affiche, verwacht Rock Werchter weer een stormloop aan festivalgangers. En terecht!

 

bo

 

Ook dit jaar is Flair weer aanwezig op het festival. En jullie kunnen dankzij Flair genieten van een heerlijk verblijf. Nét dat tikkeltje luxueuzer dan je gewend bent van een festivalverblijf op de camping. Klinkt aanlokkelijk, horen we jullie denken, maar wat houdt het in?

 

 

  • Verblijf van 2 nachten voor 4 personen in Rockvillage: van donderdag 30 juni tot zaterdag 2 juli of van zaterdag 2 juli tot maandag 4 juli

 

  • Uitgebreid ontbijtbuffet

 

  • 4 drankjes én 4 Rockvillage-handdoeken (om nadien mee naar huis te nemen) per arrangement zijn inbegrepen

 

  • Goodiebag mét Flair

 

  • Prijs: 728 euro voor 4 personen gedurende 2 dagen (excl. tickets voor de weide)

 

 

Begint het al te kriebelen? Reserveer dan hier dankzij Flair je exclusief verblijf in Rockvillage. De plaatsen zijn beperkt en OP=OP!

 

ro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content