Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Misschien voelen er ook heel wat mensen in jouw omgeving zich op dit moment angstig, alleen en rusteloos. En dat is helemaal normaal.

#allesokedaar: Hoe gaat het met je? Maar écht? Wij helpen je het vaker te vragen.Met #allesokedaar willen we je aanmoedigen om vaker de mentale gezondheid van je vrienden te checken tijdens deze coronacrisis. Want ook al voelt het soms wel zo, niemand is alleen.


We moeten er eerlijk over zijn. Waar gezellige wandelingen, Zoomsessies, bananenbrood, dalgonakoffie en de aanleg van een minimoestuin nog ietwat een troost boden tijdens de eerste lockdown, is de moed tijdens deze tweede coronagolf eerder ver te zoeken. En dat is helemaal normaal.

Laat je vriend(inn)en en je omgeving daarom weten dat je er voor hen bent. Altijd. En wij helpen je daar graag een handje bij. Met #allesokedaar schotelen we je dagelijks een challenge voor op onze Instagram stories om je bff te laten weten dat hij/zij/die niet alleen is. Daarnaast zal je op onze Instagrampagina geregeld quotes spotten die verwoorden wat je zelf misschien momenteel niet zo goed weet uit te drukken. Zo kan je ze makkelijk delen met wie je liefhebt. Wil je ook je buren laten weten dat je er voor hen bent? Hieronder kan je een van onze posters downloaden en voor je raam hangen.

#allesokedaar


Hoe gaat het met je? Maar écht?

We vragen het te weinig aan elkaar. En al zeker in deze gekke tijden.
Misschien voelen er ook heel wat mensen in jouw omgeving zich angstig, alleen en rusteloos. En dat is helemaal normaal. Laat hen weten dat ze niet alleen zijn. Niemand is alleen. Daarom willen we er bij Flair dagelijks alles aan doen om je zoveel mogelijk verbonden te doen voelen met je vrienden, familie en iedereen die je mist. Van daily challenges tot quotes waar je weer dat ene oppeppertje van krijgt.

Maar nu even eerlijk: #allesokedaar?

Nou, mij niet vooral wel bellen, hoor!

Download ‘m hier

Eat, sleep, check on your friends, repeat!

Download ‘m hier

Het is oké om het allemaal even niet meer te weten. Taco’s weten helemaal niets, en die vinden we ook nog altijd tof.

Download ‘m hier

Als je je tanden vandaag minstens één keertje hebt gepoetst, doe je het geweldig.

Download ‘m hier

Don’t forget to check on your strong friend

Download ‘m hier

Ook je wolken zijn welkom bij mij

Download ‘m hierLees ook:


 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content