Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© LIAM DANIEL/NETFLIX

Perfect in afwachting van het derde seizoen op Netflix.

Dankzij Flair haal je alle ‘Bridgerton’-boeken in huis voor maar € 99

De redactie

De eerste twee seizoenen hielden ons in de ban, er wordt reikhalzend uitgekeken naar het derde en het vierde werd al bevestigd: ‘Bridgerton’ is een hit. Maar wist je dat de successerie eigenlijk gebaseerd is op een boekenreeks? Dankzij Flair haal je alle acht boeken van Julia Quinn in huis voor maar € 99.

Kan je niet wachten om erachter te komen hoe het de familie Bridgerton vergaat in de gelijknamige Netflixreeks? Goed nieuws, want aangezien de serie gebaseerd is op boeken kan je die gewoon allemaal verslinden.

Auteur Julia Quinn is het brein achter de reeks en schreef maar liefst acht boeken over de leden van de adellijke familie. Voor wie toch nog niet helemaal mee is met de hype, volgt even een korte uitleg: ‘De Bridgertons zijn van adel en de familieleden moeten dus volgens middeleeuwse maatstaven in het huwelijk treden. Een geniale setting voor een magistrale serie vol intriges, verrassende wendingen, meeslepende romances en erotische scenes in het negentiende eeuwse Engeland.’

Historisch met een feministisch kantje

Julia Quinn is een van de populairste auteurs van historische romans. Ze studeerde kunstgeschiedenis aan Harvard, waardoor haar boeken historisch accuraat en goed onderbouwd zijn. Daarnaast kan je er naast veel romantiek ook een feministisch kantje in ontdekken, want het is verfrissend hoe Quinn aantoont dat vrouwen niet altijd gered moeten worden door de prins op het witte paard en het leven naar hun eigen hand kunnen zetten.

Dankzij Flair kan je de internationale bestsellers nu aankopen voor € 99 in plaats van € 136,92.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content