Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dubbele verwennerij!

ACTIE: neem nu een abonnement op Flair en krijg een handtas van Les Soeurs t.w.v. € 99 cadeau

Wie nu een abonnement neemt op Flair, ontvangt bij wijze van welkomstgeschenk een handtas van het Belgische merk Les Soeurs. Abonneren maar!

In deze tijden zetten wij self-love centraal. En daarom leggen we jou maar al te graag in de watten. Als je jezelf (of iemand anders) nu een abonnement op Flair cadeau doet, krijg je er van ons een handtas van Les Soeurs bovenop!

Onze onweerstaanbare actie

Speciaal voor onze toekomstige abonnees zetten we een actie op. Je leest Flair twee jaar lang tegen een voordeelprijs: slechts € 13,20 per maand. En daarbovenop krijg je deze handtas van Les Soeurs t.w.v. € 99 als welkomstgeschenk! Deze Isabel-handtas bestaat uit een combinatie van leer en suède en heeft binnenin twee compartimenten en een ritsvakje. Klik hier voor je 24 maanden Flair + Les Soeurs-handtas! Wordt er om een code gevraagd? Vul  dan ‘QMJ8H’ in!

Flair is jouw moment van ontspanning en inspiratie. Laat je inspireren door de straffe verhalen van sterke vrouwen en probeer onze tips over reizen, seks, beauty, hair of fashion zelf een keertje uit! Als abonnee geniet je bovendien van extra voordelen:

✓ Je krijgt je Flair iedere dinsdag bij jou thuis in de bus.
✓ Je mist geen enkele van de begeerde Flair-voordeelboekjes en andere leuke acties.
✓ Je bent als eerste op de hoogte van lezersacties.
✓ Je krijgt exclusieve kortingen.
✓ Je hebt onbeperkte toegang tot de digitale versie op smartphone en tablet.

Het aanbod is geldig tot en met 30 november 2020 voor personen/gezinnen die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement op Flair hadden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content