Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Falir & Unsplash

Exact wat je nodig hebt tijdens die staycation!

ZOMERACTIE: krijg voor amper € 50 een cocktailset én 20 Flairs in de bus

© © Falir & Unsplash
Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De zomer is in het land en dat vieren we bij Flair met een onweerstaanbare zomeractie! Wie nu een abonnement neemt, krijgt 20 Flairs in de bus én een cocktailset cadeau. En het beste moet nog komen, want voor ons zomerabonnement betaal je amper € 50! 


Zon, een ligstoel, lekkere cocktail én je favoriete magazine, meer heb je niet nodig om er een onvergetelijke vakantie in eigen land van te maken. Omdat we jou die geweldige staycation zo hard gunnen, krijgt iedereen die nu een zomerabonnement op Flair neemt voor amper € 50 20 magazines in de bus én een cocktailset cadeau. Nu juist nog achterover gaan liggen in die ligstoel!

Onze onweerstaanbare actie


We willen onze toekomstige abonnees graag in de bloemetjes zetten en dat doen we met een geweldige zomeractie. Je krijgt 20 weken lang elke dinsdag een Flair in de brievenbus en dat voor een voordeelprijs van slechts € 50. Daarbovenop verwennen we je graag met een trendy cocktailset waarmee je samen met je lief of vriendinnen de lekkerste drankjes op tafel kan toveren. Wat er allemaal in je welkomstgeschenk zit? Twee grote roze cocktailglazen, twee herbruikbare rietjes en een borsteltje om die rietjes schoon te maken. Net wat je nodig hebt om extra hard van die zomerdagen op je terras te genieten, dus. Klik hier voor je 20 Flairs + cocktailset! Wordt er om een code gevraagd? Vul dan ‘PR5Z5’ in!

Flair is jouw moment van ontspanning en inspiratie. Laat je inspireren door de straffe verhalen van sterke vrouwen en probeer onze tips over reizen, seks, beauty, hair of fashion zelf een keertje uit! Als abonnee geniet je bovendien van extra voordelen:


✓ Je krijgt je Flair iedere dinsdag bij jou thuis in de bus.

✓ Je mist geen enkele van de begeerde Flair-voordeelboekjes en andere leuke acties.

✓ Je bent als eerste op de hoogte van lezersacties.

✓ Je krijgt exclusieve kortingen.

✓ Je hebt onbeperkte toegang tot de digitale versie op smartphone en tablet.

Het aanbod is geldig tot en met 31 augustus 2020 voor personen/gezinnen die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement op Flair hadden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content