Home Acties & Wedstrijden Acties YAY: De nieuwe Flair is er!

YAY: De nieuwe Flair is er!

Vorige week de pocket gemist? We geven je een tweede kans!

flair
flair

Ben jij de nieuwe Flair nog niet gaan halen? Haast je dan naar de krantenwinkel, want je favoriete magazine staat deze week weer vol topartikels. Wij geven je hieronder alvast een handig overzicht van wat je mag verwachten. Veel leesplezier!

DROOMKORTING

Nachtje in een luxehotel voor maar € 35 p.p.

Je grote reis van dit jaar al gemaakt en toch nood aan een break? Of gewoon zin om ook nog eens van die jaloersmakende foto’s op Instagram te kunnen posten? (We feel ya!) Dankzij deze pocket kan je slapen in een luxehotel voor een klein prijsje. Kies voor een romantisch nachtje in België of maak er een heuse minibreak van in een van onze buurlanden. Waar je ook bent, je zal je een échte vip voelen. En weet je wat? Dat ben je ook!

Ontdek alle adressen hier: https://www.flair.be/nl/acties-wedstrijden/deze-week-bij-flair-nachtje-in-een-luxehotel-voor-maar-35-e-pp

LEES

‘Ik ben stiekem rijk’

Melissa (29) wil niet dat iemand weet hoeveel geld ze eigenlijk heeft. Haar familie richtte een fonds op dat ze op haar 24ste integraal cadeau kreeg. En er staat haar een erfenis te wachten die haar in staat stelt om nooit nog te hoeven werken. Toch weet alleen een handvol vrienden hoe rijk Melissa (29) stiekem is.

‘Mijn zotte kleerkastverslaving’

Van 25 paar schoenen tot 12 bikini’s: Iedereen heeft wel een vestimentaire guilty pleasure. Bij Elien, Marianne en Virginie is de situatie iets extremer. Zij komen eerlijk uit voor hun niet-alledaagse kleerkastverslaving.

FASHION

The comeback jack: het jeansjasje is terug van nooit weggeweest

Nooit uit de mode geweest en goed op élke outfit: het jeansjasje. Dit seizoen boomen ze helemaal, liefst met een extraatje. Borduurwerk, pailletten, bont en studs geven een nieuwe twist aan deze klassieker.

BINNENKIJKEN bij redactrice Katrien De Groef

Een vintage designstuk hier, een tweedehands meubel daar en her en der likjes verf: ziehier het interieurconcept van redactrice Katrien.

LEES

‘Gelukkig in mijn latrelatie’

2 lezeressen kiezen er bewust voor om niet samen te wonen met hun lief. Een verhaal zonder toekomst of de voorbode van een definitieve breuk: heel wat mensen geloven nog altijd niet in het succes van een latrelatie. En toch kan je als koppel perfect gelukkig zijn als je niet onder hetzelfde dak woont. Daar zijn Dorien (32) en Tamara (29) het levende bewijs van.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.