Home Acties & Wedstrijden WIN: tickets voor de avant-première van ‘Collateral Beauty’

WIN: tickets voor de avant-première van ‘Collateral Beauty’

Wij hebben 210 plaatsen!

  Barry Wetcher - © 2016 Warner Bros. Entertainment Inc.
  Wil jij een gratis duoticket winnen voor 'Collateral Beauty'? Wij trakteren onze lezeressen op een duoticket voor de exclusieve avant-première van deze film!

  Als een succesvolle New Yorkse reclameman een groot verlies te verwerken krijgt, zakt hij weg in een depressie. Terwijl zijn vrienden wanhopige pogingen doen om tot hem door te dringen, probeert hij antwoorden van het universum te krijgen door brieven te schrijven aan Liefde, Tijd en Dood. Pas als hij onverwacht persoonlijke reacties krijgt op zijn brieven, dringt tot hem door dat deze elementen in het leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En dat zelfs uit het grootste verlies momenten van betekenis en schoonheid kunnen voortkomen.

  Bekijk de trailer van 'Collateral Beauty':

  Wij trakteren onze lezeressen op een duoticket voor de exclusieve avant-première van 'Collateral Beauty'!

  Kinepolis VIJF

  Waar en wanneer? Op 20 december om 20u in Kinepolis Antwerpen.

  Wil jij erbij zijn?

  Sms dan vóór maandag 12/12/2016, middernacht.

  1. Beantwoord de wedstrijdvraag:

  In welke film heeft Kate Winslet met Leonardo DiCaprio gespeeld?

  A. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  B. Divergent

  C. Titanic

  2. SMS ANTWERPEN – spatie – JE ANTWOORD OP DE WEDSTRIJDVRAAG naar 6644 (€ 1/verzonden of ontvangen SMS) (bv. ANTWERPEN C als je denkt dat C correct is).

  De wedstrijd loopt tot en met 12/12/2016, om middernacht. Je betaalt € 1 per verzonden of ontvangen sms. Een volledige deelname bestaat uit 4 sms’jes. Max. € 4 per correcte deelname. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Sanoma Media Belgium nv komt op tegen gokverslaving en de financiële gevolgen daarvan. Je kan je telefoonnummer laten blokkeren teneinde elke deelname onmogelijk te maken. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen. Sanoma Media Belgium nv verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Voor meer info over deze wedstrijd en het reglement kan je terecht op de infolijn 015/67 80 05, via games@ringring.be, op www.flair.be of per post naar Sanoma Media Belgium nv, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.