https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Acties & Wedstrijden WIN: een sweater, beanie en parfum uit de ‘Tea Time Club’-collectie van...

WIN: een sweater, beanie en parfum uit de ‘Tea Time Club’-collectie van An-Katrien

Cute!

  Het gaat An-Katrien, bekend van VIJF-programma 'Pink Ambition', voor de wind. Naast haar succesvolle blog 'Teacups & Dresses' wist de jonge power girl een al even succesvolle kledingcollectie uit de grond te stampen. Na een eerste en tweede collectie, lanceert ze nu haar derde baby: 'Tea Time Club'. En wij mogen enkele stuks uit die leuke collectie weggeven!

  Naast haar kenmerkende sweaters werkt An-Katrien volop aan de uitbreiding van haar premium collection. 'Momenteel bestaat die uit een bomberjack, scubarok, short en scubakleedje,' klinkt het. 'Het kleedje is in tussentijd onze bestseller geworden, en daar ben ik enorm blij mee!' Beautylovers kunnen hun gading vinden in het parfum dat An-Katrien samen met een parfumeur creëerde in Grasse. Een zachte, lieve geur die ook wel power uitstraalt. 'Het heeft een speciaal karakter, ik kan er maar niet genoeg van krijgen', vertelt de jonge onderneemster trots.

  Tea Time Club

  WIN WIN WIN

  Wij mogen een sweater, beanie en parfum weggeven uit de nieuwste 'Tea Time Club'-collectie. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en drink in afwachting een heerlijk kopje thee. Deelnemen kan nog tot en met zaterdag 12 november, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten