Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Droomnacht in een kasteel voor maar € 35...

Deze week bij Flair: ‘Droomnacht in een kasteel voor maar € 35 p.p.’

Haal de prinses in jezelf naar boven!

Wie droomde er als klein meisje niet van om in een kasteel te wonen? Wel, haal het kleine meisje in jou al maar boven, want zo’n hemelse overnachting is dichterbij dan je denkt. Flair selecteerde de mooiste kastelen, waarin je kan logeren tegen een fikse korting. Kies voor een overnachting in België of maak er een minibreak van in een van onze buurlanden.

Je kan met de bon logeren in een kasteel uit deze pocket en genieten van de aanbieding die bij het adres is vermeld. De voorwaarden en aanbiedingen verschillen per adres.

De prijs van € 35 per persoon per nacht is op basis van een tweepersoonskamer, die je ook met zijn tweeën betrekt. Eén kamer kost dus € 70. In de meeste hotels geldt een toeslag voor een eenpersoonskamer.

Met één Flairbon kun je een of meerdere (opeenvolgende) nachten boeken voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (t.e.m. 18 jaar) in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.

Deze actie is geldig van 14 augustus t.e.m. 14 december 2018, tenzij anders vermeld. Dat betekent dat je binnen die periode boekt én effectief in het hotel verblijft. Eventuele uitzonderingen op de data zijn per hotel weergegeven.

Cover 33

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.