Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: 50 gratis fotoprints bij Smartphoto

Deze week bij Flair: 50 gratis fotoprints bij Smartphoto

Ideaal voor al die leuke vakantiefoto's!

Liggen jouw vakantiekiekjes ook al een tijdje klaar om eindelijk eens geprint te worden? Flair to the rescue, want deze week scoor je bij je favoriete magazine 50 gratis fotoprints.

Vakantie is all fun and games tot je beseft dat je morgen weer dat vliegtuig naar huis op moet. De tijd van relaxen is dan volledig voorbij en de kans dat je mailbox vol met nieuwe to-do’s zit, is vrij groot. Om toch nog een tikkeltje langer van je heerlijke getaway te kunnen genieten, print je maar beter zo snel mogelijk die memorabele vakantiefoto’s uit en geef je ze een ereplaatsje in huis.

Dankzij de flap die deze week aan je Flair zit, kan je bij Smartphoto eenvoudig én helemaal gratis 50 fotoprints bestellen. Ideaal om op je koelkast te kleven, als bladwijzer in je favoriete zomerboek te gebruiken of om gewoon een old school fotoboek in elkaar te knutselen.

Hoe werkt het?

  • Surf naar smartphoto.be/flair
  • Upload je leukste foto’s
  • Gebruik je unieke code in het winkelmandje en krijg 50 fotoprints gratis

De unieke actiecode is te vinden in de flap aan je Flair van deze week. De code is geldig tot en met 30/09/2019 op één bestelling van 50 klassieke fotoprints (vast formaat 10 x 15 cm). Niet cumuleerbaar met andere promoties. Verzendkosten niet inbegrepen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.